Nie zobaczymy już więcej naszych wojaków przebijających toporem wroga. Jak to mówią, lepiej późno niż wcale. ;)
Wersja do druku
Nie zobaczymy już więcej naszych wojaków przebijających toporem wroga. Jak to mówią, lepiej późno niż wcale. ;)
Zero poprawek w balansie multi...Można było się tego spodziewać ale i tak czuję się rozczarowany,pozmienianie paru statystyk i cen to naprawdę nie jest jakiś tytaniczny wysiłek...
Mam takie pytanie. Nie grałem w Rome 2 od listopada. Do tego czasu by uaktywnić encyklopedię i poczytać o jednostkach czy technologiach wystarczyło kliknąć prawym przyciskiem myszy. Teraz to nie działa , jedynie przenosi nas na jakąś stronę internetową gdzie są ogólne zdawkowe informacje. Gdzie są tamte szczegółowe opisy i statystyki?
Zwłaszcza że samo zmniejszenie ataku celtyckich mieczy z 40 do 34 wprowadziło by już niemal idealny balans między frakcjami :(
Tak a ja jestem sułtan kosmitów.... Przez 4 lata tego nie zrobili to teraz gdy odgrzewają starego kotleta tym bardziej nie będą tracić czasu dla graczy multi którzy stanowią tylko niewielka część bazy graczy Rome 2..... niestety :(
Wiesz, ten odgrzewany kotlet w ciągu ostatnich miesięcy doczekał się 2 dlc... Jeżeli wyjdzie 3 dodatek, jest szansa - szansa, nic więcej, bo równie dobrze mogą wtedy dać, choćby od czapy, olifanty (kto grał w Rome 1 ten pamięta)
Ciekawe skąd Boudikę się bierze? W patch notesach się nie pojawia jako postać w kampanii. Bitwy historycznej też nie dostała.
Tak przypomnę, że na Steamdb.info jest kolejny unknown App w Total War: ROME II. Więc prawdopodobnie kolejne DLC wyjdzie.
eh i narodzilo mi sie kilka pytan po tym patchu wiec tak:
1. czy mi sie zdaje cyz dodali animacje koniom(teraz kopią piechotę), oraz słoniom(chwytają trąbą i biją człowieczkiem)
2. i znowu mi sie zdaje że zrąbali autorozstrzyganie bo dawno nie musiałem aż tylu bitew ręcznie rozstrzygać
3. to flc kobiet mam nadzieje ze nie dotyczy Rzymu? bo zaczołem się tego obawiać jak dzisiaj zobaczyłem Galacką królową ^^
skoro są pliki na kolejne to pewnie tym razem dodadzą historycznych dowódców