Dobrze i tak trzymac chlopaki a moze i do Bialegostoku sie nie wybierajcie...w ramach protestu oczywiscie ;)
http://www.ligapolska.pl/index.php?dzia ... kul=196489
Wersja do druku
Dobrze i tak trzymac chlopaki a moze i do Bialegostoku sie nie wybierajcie...w ramach protestu oczywiscie ;)
http://www.ligapolska.pl/index.php?dzia ... kul=196489
Spoko, dzisiaj już wyszli na trening ;)
O 20:45 na Camp Nou zacznie się kolejny cyrk, tym razem z udziałem pana De Bleeckere :(
Kolejny sędzia, który faworyzuje Blaugranę, ale przynajmniej zostanie zachowany klimat footballu, że sędzia to ch*j :|
Kolejny "fanatyk" Realu ktory wszedzie wietrzy spisek wymierzony przeciwko swej druzynie :lol: Smiesza mnie tacy napinacze ogladajacy na sofie mecze pilkarskie...Za kilka sezonow bedziesz "kibicowal" innej druzynie albo stracisz zainteresowanie do futbolu :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Bessieres
Na ilu meczach Realu byles osobiscie :?: Albo czy wogole byles na jakims meczu pilkarskim :?:
Obecna pilka nozna nie ma juz niczego wspolnego ze sportem-to jest juz biznes obracajacy poteznymi sumami pienieznymi a pilkarze sa zwyczajnie robotnikami nakrecajacymi ta maszynke na ktorych ciazy ogromna presja(fani,wladze klubu,sponsorzy,etc).Wiec uczynia wszystko zeby to wlasnie ich druzyna wygrala i nie zdziwie sie jezeli dzis bede ogladal festiwal symulacji i teatralnych gestow z obu stron zamiast spotkania pilkarskiego.
Gadki o jednostronnym sedziowaniu(jeszcze przed meczem)sa pozbawione sensu gdyz LM to nie Extraklasa ;)
Wiem o co Ci chodzi i mi też to się nie podoba, że coraz bardziej liczy się kasa, ale jednak myślę, że taka opinia jest mocno przesadzona :PCytat:
Obecna pilka nozna nie ma juz niczego wspolnego ze sportem
Siedzę tak sobie na finale pucharu Polski, godzina do meczu ale kibice juz nieźle dają. Liczę na karne:)
Meczu Realu jeszcze w życiu nie oglądałem na żywo, po prostu nie stać mnie :cry: Królewskim kibicuje niemal od urodzenia a lat mam już trochę i nic nie zapowiada żebym w najbliższej przyszłości zmienił drużynę, której kibicuje albo w ogóle miałbym stracić zainteresowanie piłką nożną. Meczy piłkarskich obejrzało się parę z trybun, tylko nie wiem, za cholerę, co to ma wspólnego z resztą :?Cytat:
Zamieszczone przez zajac
@edit
Do przerwy remis.
Wreszcie Gran Derbi przypomina święto futbolu....
Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, jak to mówią, założył się ze mną sympatyk Realu, że któryś z zawodników Realu dostanie czerwoną kartkę, albo karny będzie dla Barcy :cry: Mam nadzieję że do tego nie dojdzie, nie chodzi mi o zakład, ale dośc mam wysłuchiwania na temat pracy sędziego......
Gadki Mou na pewno zrobił swoje.... sędzia boi się pokazywać żółte kartki.