Eutyches, o co się założyłeś? Flaszka, browar, kasa? :D
Mecz wspaniały, przynajmniej Real coś gra :P
Wersja do druku
Eutyches, o co się założyłeś? Flaszka, browar, kasa? :D
Mecz wspaniały, przynajmniej Real coś gra :P
gdzie wy oglądacie ten mecz, bo mi wszędzie tnie :evil:
http://meczerealu.dbv.pl/
Właśnie przed chwilą zamknęli mi kanał 3 :(
koniec...
ja znalazłem przyzwoity stream dopiero 2 minuty temu :evil: a podobno fajny mecz ... cóż, trudno, obejrzę zasłużony finał Barcy i ManU 8-)
Ten mecz byl w porzadku. Dalej nie rozumiem po co ten Adebayor jest wciskany na boisko
A tymczasem Legia pokonała Lecha w finale PP, i po raz kolejny czeka nas drżenie przed telewizornią o wyniki rodzimych zespołów, w meczach z ,,potęgami" zza wschodniej czy północnej granicy :lol:
Real mnie zaskoczył :O Zdobyli gola na Camp Nou. To ważniejsze niż cała LM :D
Zdobyli 2 gole na Camp Nou. Brawo Real dziś zasłużenie wygrali 2;1 Barcelona praktycznie w drugiej połowie nie istniała - poza solowymi rajdami Messiego. Gdyby nie wypacozny wynik pierwszego meczu przez arbitra to Real byłby w finale. Och zaraz, sędzia przecież nie uznał prawidłowo strzelonego gola Higuaina :shock: Przecież Mascherano nie brał udziału już w akcji, nie zdążyłby do Higuaina, zaś faul to był Pique na Ronaldo.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
http://www.youtube.com/watch?v=riQd1U3- ... r_embedded
2 błędy na niekorzyść Realu. Ładnie sędziowie pchają Barcelone oj ładnie. Żenada.
[quote=odi.profanum]Zdobyli 2 gole na Camp Nou. Brawo Real dziś zasłużenie wygrali 2;1 Barcelona praktycznie w drugiej połowie nie istniała - poza solowymi rajdami Messiego. Gdyby nie wypacozny wynik pierwszego meczu przez arbitra to Real byłby w finale. Och zaraz, sędzia przecież nie uznał prawidłowo strzelonego gola Higuaina :shock:Cytat:
Zamieszczone przez "Sam Fisher":czkiik7c
2 błędy na niekorzyść Realu. Ładnie sędziowie pchają Barcelone oj ładnie. Żenada.[/quote:czkiik7c]
No trudno ocenić tę sytuację. Ciężko mówić o faulu Ronaldo skoro sam był na pierwszym miejscu faulowany i nie mógł paść w inne miejsce. Mascherano za to uzył tajnej techniki szkoły barcelońskiej i zaczął się uwijać w ukropie :lol:
Barca to chyba obecnie jeden z żałośniejszych zespołów wszech czasów. Mają niezły skład, mogliby próbować wygrać ładną grą (bardzo możliwe, że ze sporym powodzeniem) a oni całkowicie wypaczają grę, każda możliwość do upadku zostaje wykorzystana (i prawie zawsze sędzia daje na ich korzyść). Nic nie zachęca do kibicowania takiej drużynie.