Dobra, nie ważne, sam sprawdziłem i raczej nie. Zassałem te 3 pierwsze + mod na 12 tur oraz no fog on map za pomocą szpiega i jakoś przeżyje do ancient empire^^.
Wersja do druku
Dobra, nie ważne, sam sprawdziłem i raczej nie. Zassałem te 3 pierwsze + mod na 12 tur oraz no fog on map za pomocą szpiega i jakoś przeżyje do ancient empire^^.
Dodatek do Rome 2 zbliża się małymi krokami. ;)
Queee?!
Wiesz coś więcej?
Assurbanipalu, pokrywa się mnie więcej z twoimi przypuszczeniami wyrażonymi na historykach? Wtedy bym już wiedział czego się spodziewać. ;)
Coś z Brytami, ewentualnie Germanami?
A ja nawet Numidią za dużo nie pograłem...
Nie umiem grać już w roma. Natychmiast wyłączam grę jak mi komp zajmie jakąś wiochę.
Nie mogę nic zdradzać, jednak już niedługo będą informacje. :)
Jedyne co mogłoby mnie znowu przyciągnąć do Romka to kampania z inną mapą (np. podboje Aleksandra Wielkiego).
Rome II nie jest w stanie mnie dłużej przyciągnąć skoro w każdej kampanii/DLC jest nacisk na praktycznie te same prowincje.
Przede wszystkim Wrath of Sparta, Caesar in Gaul mają inne prowincje.
Wspaniała wiadomość :D Chętnie ponownie wrócę do tej gry przy okazji nowego dodatku.
Zarzut pasujący jedynie do Attyli. Akurat DLC z Rome 2 zawsze rozwijają jakieś inne regiony (pierw Galia, potem zachodnie Morze Śródziemne i na końcu Grecja z Zachodnią Anatolią).
A swoją drogą, czy ktoś z Was dostał już osiągnięcie z Boudiccą?