Nawet nie wiedziałem, że z Mascherano taka pizdeczka :lol:
Wersja do druku
Nawet nie wiedziałem, że z Mascherano taka pizdeczka :lol:
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... 151&kom=ok
Odiemu polecam 4 akapit.... ochłoń chłopie, bo takim fanboyem teraz jedziesz, że szkoda to czytać.
ps. swoją drogą szacun dla rm.pl, ale chyba Rafhack to nowy narybek....
"ukryta opcja barcelońska" :lol: Oj ja też widziałem komentarze kibiców Barcy, którzy albo by przyznali na pierwszym miejscu faul na Ronaldo albo by puścili grę. Niczego to nie zmieniaCytat:
Zamieszczone przez Barsa
Faul na CR albo był albo nie.... widziałem gorszę rzeczy niegwizdane w tym meczu, ale CR na pewno doprowadził do upadku Masche(inna sprawa, że ten nie musiał aż tak aktorzyć) i przeszkodził temu w dojściu do piłki, przez co padła ta cała bramka.... Najwyżej co z tego mogło być to rzut wolny dla Realu.
a w ramach sprawiedliwości był wolny dla Barsy?Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Jak już cytujemy(albo czytamy) to all...Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Otóż to. Co do aktorzenia Mascherano, no cóż, trzy obroty w pozycji embrionalnej to stanowczo za dużo, ale zapewne chciał mieć pewność, że sędzia zauważy :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Sędzia nie dopatrzył się prawdopodobnie faulu w starciu (choć to dużo powiedziane) Pique i gran Cristiano. Ten ostatni zaś położył Mascherano uniemożliwiając mu walkę o piłkę.Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Ronaldo mówił później że, "Barcelona nauczyła go [tj. Mascherano], jak oszukiwać.". Aż chce się zapytać i kto to mówi!? A Mascherano co do istoty nie oszukiwał. Cristiano go położył.
Statystyki z meczu:
Zdobyte bramki: Barcelona 1 Real 1
Strzały celne: 6 1
Strzały niecelne: 4 1
Rzuty rożne: 3 2
Posiadanie piłki (%): 64 36
Fouls committed: 10 31
Żółte kartki: 1 5
Czerwone kartki: 0 0
Taaaa... Cristiano przygania Masche a Mou Pepowi, a Ci pierwsi mają cholernie dużo "za uszami". Tak naprawdę to nie wiem czy Mou byłby tym kim jest, gdyby nie "skandal w Manchesterze"(posługuje się jego "terminologią")... Natomiast CR to wielki piłkarz, ale w pierwszych latach "wielkości" to jego znakiem rozpoznawczym były pady... i piękne zwody... na swojej połowie.
No ładnie dziś Manchester pocisnął choć się nie forsowali. Rok temu stawiałem, że Barca wygra na bank z Interem, a wyszło inaczej. Nie mam pojęcia jak stawiać w tym roku :D Chciałbym żeby Manchester wygrał :D
Twoje życzenie odnośnie kto zwycięży zostanie spełnione ;)