Może Argentyna B się chociaż zgodzi :lol:
Wersja do druku
Może Argentyna B się chociaż zgodzi :lol:
E tam, przecież sam Xavi powiedział, że wygrał futbol, że Barcelona była dużo lepsza - miała w najważniejszej statystyce więcej posiadania piłki - a to się liczy w piłce; to nic, że Real im wbił 2 gole a pewnie by wbił więcej gdyby sędzia uznał pierwszą bramkę, w ogóle nie bądź hipokrytą; Real grał brzydko w pierwszje połowie to mu sędzia zabrał bramkę - oczywista oczywistość! :lol: :lol:Cytat:
Fajna prawidłowość: faul dla Realu przywilej bramka a nie jednak to Real faulował
http://www.youtube.com/watch?v=vxeBFN86 ... r_embedded się porobiło. :lol: :lol: Dużo tych hipokrytów po tym dwumeczu wyrosło :lol: Ciekawe dlaczego?
Kolejny geniusz spod szyldu "fair play":
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=34168
Miszczu, nie zauważyłeś, że Barcelona faule za takie zagrania graczy Realu dostawała? Praktycznie większość takich wejść graczy Realu była gwizdana; no ta bene w podobnej sytuacji Ramos dostał żółtą akrtkę w pierwszym emczu. Ronaldo praktycznie nic nie wywalczył a kopali go równie mocno co Messiego. Prawda jest taka, że Barcelona zamiast tiki taki i pięknego futbolu zaprezentowała kupę chamstwa, oszustwa, aktorstwa, wręcz żenująca postawa tych miszczów świata i cudownych dzieci budzi po prostu śmiech; w Hiszpanii, zwłaszcza w Anglii i innych piłkarsko rozwiniętych krajach. Poczytaj sobie wypowiedzi Ferdinanda, Owena, czy w ogóle ludzi związanych z najlepszą ligą na świecie co o tym wszystkim sądzą.Cytat:
Przestań proszę... ledwo co dotknął Krystynę i ta już leciała na glebę. Taka sama aktorka jak, według Ciebie, zawodnicy z barsy. Zawsze be i zawsze łe. Czytać się tego już nie chce. Najmądrzejszy się znalazł. Za grosza obiektywizmu w Tobie. Takie same durne posty piszesz
Nie zmienia to faktu, że Barcelona to świetna drużyna, tyle tylko, że nie portafiąca wygrywać w czysty sposób z wielkimi klubami w lidze mistrzów. :|
Z dedykacją dla wielbicieli Mourinho ;) :
http://www.youtube.com/watch?v=8cAJYAfcMgI
Miszcuz, nie zauważyłeś, że Barcelona faule za takie zagrania graczy Realu dostawała? Praktycznie większość takich wejść gracyz Realu była gwizdana; no ta bene w podobnej sytuacji Ramos dostał żółtą akrtkę w pierwszym emczu. Ronaldo praktycznie nic nie wywalczył a kopali go równie mocno co Messiego. Prawda jest taka, że Barcelona zamiast tiki taki i pięknego futbolu zaprezentowała kupę chamstwa, oszystwa, aktorstwa, wręcz żenująca postawa tych miszczów świata i cudownych dzieci budzi po prostu śmiech; w Hiszpanii, zwłaszcza w Anglii i innych piłakrsko rozwiniętych krajach. Poczytajk sobie wypowiedzi Ferdinanda, Owena, czy w ogóle ludzi związanych z najlepszą ligą na świecie co o tym wszystkim sądzą.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Nie zmienia to faktu, że Barcelona to świetna drużyna, tyle tylko, że nie portafiąca wygrywać w czysty sposób z wiuelkimi klubami w lidze mistrzów. :|[/quote:2ojmk3ob]
Zaakceptuj fakt ze Real odpadl z LM bo powoli zaczynasz sie upodabniac do
Odpadł, od 2000r kibicuję Realowi. Nie miałem problemów z zaakceptowaniem tego, że dostali z Juve, z Monaco, z Arsenalem, z Lyonem, z Bayernem, z Roma z Liverpoolem znowu z Lyonem.
Przegrali bo byli słabsi. A rywal lepszy, nikt ich nie oszukał tak jak teraz. A w sporcie oszustwo boli najbardziej. Dlatego trudno mi coś tak śmierdzącego zaakceptować...
A co do Mourinho fanem wielkim jego nie jestem; świetnie układa drużyny pod względem taktycznym i spójności w defensywie ale ja wolałem Beniteza. Hiszpan, który najlepiej rozumie filozofię gry Realu ;)
to i tak dopiero 1/2 rezerwowego składu byłaCytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Ok. Ufam, że nie bierzesz histerii Mourinho z konferencji na poważnie. Gościa poniosło i zapomniał o co najmniej kilku sytuacjach, gdy sędziowie upierdolili Barcelonę (chodzi mi bardziej o półfinał z Interem) ;).Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Akurat z Interem to sędzia wywalił niesłusznie Motte i uznał bramkę Pique ze spalonego :? Dodatkowo nie uznał bramki Bojana, która był prawidłowo strzelona.
Poza tym szkoda już o tym gadać. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie Real przejedzie po Barcelonie jak wspomniany Inter :twisted:
Poza tym nieodgwizdany ewidentny karny dla Barcy w pierwszym meczu, niesłusznie uznany gol Interu w pierwszym meczu i "ręka z brzucha" przy golu dającym awans Barcie do finału LM. Z pewnością opłacony sędzia przez Katalonię. :D
Ufam, że Barca w przyszłym sezonie też zdołuje Real (w pełni uczciwie). Czekam na powtórkę 5-0 albo 6:2 :mrgreen: .
Ja pierdziele, ile mozna przezywac odpadniecie Realu ? trzeba pogodzic sie z tym, ze Barca jest od kazdego klubu kilka poziomow wyzej i tyle.
Dzis bedzie zarabisty meczyk, a nie kolejny nudny z Krystyną i Mou robiacym z siebie ch* wie kogo.