Lena nie powinnaś tego nawet cytować :lol: :o
Wersja do druku
Lena nie powinnaś tego nawet cytować :lol: :o
Taaa...Cytat:
Nie wszyscy posługujący się polskim sa Polakami, nie wszyscy więc mają obowiązek pisania poprawnie. Źle jest tylko wtedy kiedy w swoim języku się robi błędy - a ja nie robię.
Cytat:
To zawsze odpowiedza - nie znamy cie, ale jestes naszym bratem więc pokarz który to.
Nie mam nic do Ciebie Arindal, ale proponuję popracować jeszcze trochę :DCytat:
Ci któzy tego nie rozumnieją - to właśnie ci co wxchodza w czyjeś życie z butami i jeszcze prubuja wmówic
:D Pozdrawiam wszystkich uczestników dyskusji o homoseksualistach.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Matatjahu niszczy!Cytat:
Nie jestem znawcą Slayera ale nie nowatorską bym ją nie nazwał, ani odwrotnie.
Najnowsze wieści z tematu o homoseksualistach czyli postępowych teorii Arindala ciąg dalszy.
Tak więc ruszajcie w bój młodzieży budować nowy wspaniały świat i nowe idealne społeczeństwo w imię internacjonalistycznej klasy robotniczej...Cytat:
to co dla jednych jest przymusową akceptacją, dla innych jest budowa społeczeństwa idealnego.
A nie przepraszam, pomyliły mi się wystąpienia. Oczywiście nie chciałem przez to nic sugerować...
Zapewne chodzi tu o społeczeństwo, gdzie każdy się pedali :DCytat:
Zamieszczone przez Andsztal
Nieoceniony piewca, rzekłbym swoisty Konrad Wallenrod wśród homo..., już są pierwsze efekty w łapu capu :lol: :lol: :lol:edit:Cytat:
Geje którzy z natury sa bardziej skłonni do bycia tolerancyjnymi – prędzej mogą się z sobą dogadac niż heretycy. Dajcie na rozmowy gejów z Libii i z Francji i po 2 dniach będzie pokój :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Praktyka pokazuje że da się do siebie przyzwyczaić - znajomi hetero zupełnie przyzwyczaili się do tego że w ich towarzystwie przytulam się do swojego faceta, tak samo jak ja przywykłem do tego że oni do swoich dziewczyn. Niektórym zwisało to od początku, niektórzy mieli na początku opory - ale się przyzwyczaili i przestało to robić na nich wrażenie po paru razach.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:dv31ribm]Cytat:
[quote:dv31ribm]
Praktyka pokazuje że da się do siebie przyzwyczaić - znajomi hetero zupełnie przyzwyczaili się do tego że w ich towarzystwie przytulam się do swojego faceta, tak samo jak ja przywykłem do tego że oni do swoich dziewczyn. Niektórym zwisało to od początku, niektórzy mieli na początku opory - ale się przyzwyczaili i przestało to robić na nich wrażenie po paru razach.
Arindal widzę w formie. Szkoda tylko, że Baal-Melkart mi nie odpisał, może byśmy wreszcie usłyszeli jakieś logiczne argumenty.
Kilka starszych i pewnie zapomnianych już kwiatków Arindala- "tolerancyjnego" do bólu gejofaszysty, antyklerykała, antylechity i jedynego 100% meżczyzny na tym forum:
Cytat:
homoseksualiści zwykle sa najlepiej wykształconą mniejszością w społeczeństwie, więc i bardziej uświadomioną - co dodatkowo prowokowało do wystąpień przeciw komunistom.
Cytat:
Zajrzyj na wikipedię i przeczytaj kto jest patriotą...
Cytat:
ci co występują ostro przeciw gejom - przynoszą wstyd temu krajowi i ośmieszają go w o czach zachodu.
Cytat:
tolerować to nie można - ale nietolerancji.
Cytat:
Psychoza katolstwa to jedyna rzecz jaka jest groźna dla społeczeństwa i niczym się nie różni od fanatyzmu muzułmańskiego izraelskiego i jakiegokolwiek innego.
Cytat:
Islam którego się teraz wszyscy boją - z chrześcijaństwem może sobie bez problemu poradzić, bo tu chodzi tylko o inną interpretacje wiary w tego samego boga, ale za to z gejami islam sobie nie poradzi
Cytat:
Jedyne co mi brak to nieco szybkości, jestem ciut przy wolny ale z drugiej strony trafiam celnie
Cytat:
skoro to forum total war...jak ktoś nie gra w te gry to nie wiem co robi na tym forum swoją drogą...
Cytat:
ale wątpię byś miał tę grę (NTW- przyp. aut.)- bo tam nie ma Polski, a wydaje mi się że dla tego nie kupiłeś Napo, jak cie znam hahaha, no chyba że komp już nie pociągnął by tych wymagań
Ogólnie szkoda że nie ma pułków gejowskich. Takich jak ty można by na swoje bagnety nadziewać w toku wojny ^^ ))
Kto jest za stworzeniem gejowskich formacji w armii polskiej?
Ja się piszę do wywiadu i przesłuchań więźniów
Ogólnie był by to chyba niezły pomysł
Tacy żołnierze z ludzką twarzą - nie gwałcący kobiet i dzieci w odróżnieniu od tych "normalnych"
Cytat:
Gej nie może być pedofilem...
Cytat:
no to se wpisz hasło gej na wikipedii to zobaczysz potwierdzenie moich słów
Cytat:
skoro wszyscy są tu tacy waleczni, to dla czego od XVII wieku nie wygrano nawet jednej wojny? Po za jednym jedynym wyjątkiem jakim była Bitwa Warszawska i w efekcie wynik wojny pol-bol., gdzie walczono z żołnierzem który nie miał nawet kul w karabinie ani butów.
Gadać, pisać - se możesz...ale fakty nie za bardzo za tym przemawiają
Cytat:
Nie staram się ujmować odwagi bohaterom spod Wawki. To była pięknie zaplanowana i zrealizowana bitwa. Co nie zmienia faktu że armia bolszewicka była tak kijowa że trudno było ją nie pokonać.
Cytat:
Swoją drogą za wielkich macho robią tu akurat ci których na polu walki jakoś nie zauważam, a ponoć prawdziwy mężczyzna musi stale ćwiczyć swe umiejętność
Gdzie ci mężczyźni? ^^
Może ktoś wieczorkiem się popisze swoimi zdolnościami na NTW
Cytat:
No na pewnej paradzie równości w Wawie, było dużo Niemców i Holendrów, właśnie dla tego że polacy to tchórze i trzeba było pokazać ze nie ma się czego bać nim sami zaczęli teraz to robić.
Cytat:
Czyż nie powinno być tak że tylko geje byli by politykami? ah ... jakiż świat byłby piękny...
(czyli już nie od zawsze)Cytat:
Małżeństwa jednopłciowe istnieją od zawsze. Nie wiemy jak wyglądało to u ludzi prahistorycznych.
Cytat:
Niemniej - same łaźnie nie dowodza czystości. Najczystsi byli mieszkańcy północy - którzy ulegli w najmniejszym stopniu chrześcijaństwu. Najgorsze warunki sanitarne były na południu. Przypominam że okres kultywacji brudu zaczyna się jeszcze w średniowieczu (XV w.) i jest jak najbardziej pomysłem kościoła
Cytat:
Wiemy jedynie że homosexualiści najczęściej zostawali szamanami
Cytat:
Zresztą jak już udowodniłem podając linka z wikipedii - dowiedziono ze homoseksualiści mają o kilka procent lepiej rozwinięty mózg niż ich heteroseksualni rówieśnicy.
Cytat:
Oczywiście przewaga liczebna heteroseksualistów jest bezdyskusyjna, ale kto powiedział ze więcej znaczy lepiej
Cytat:
Dla tego jestem zwolennikiem zniesienia religii monoteistycznych
Cytat:
skoro Achilles był gejem, to i ja powinienem bo był fajnym facetem
Cytat:
nie pisz o Jezusie, bo nawet nie ma dowodów na to że żył
Cytat:
W zakresie ogólnym, gatunkowo jesteśmy biseksualni. Heteroseksualizm i homoseksualizm są skrajnościami, które występują w podobnym kilku procentowym odłamku.
Cytat:
Jeżeli dwóch nastolatków jest napalonych i się masturbuja oglądając film "hetero" i jeden z nich patrzy się bardziej na drugiego(...)
Cytat:
Czasami faceci mówią prawdę - i jak się do nich odpowiednio popdejdzie to potrafią przyznac że w gruncie, jakby zamknęli oczy to to by nie miało znaczenia czy im robi dobrze facet czy kobieta - blokady pojawiły by się po otwarciu oczu.
I na koniec najlepsze hasełko:Cytat:
Jak hetero będzie patrzył na geja może mu stanąć, i tutaj bardzo poważnie się mylisz z tym ze mówisz że tak nie będzie...
Cytat:
Jak ktos nie chce - nie musi patrzeć, nikt nie ma przymusu przyglądania się na to. Ale parada taka ma prawo być i będzie - dopóki właśnei nie wygra u nas faszyzm.
--- :shock: