Sorry, miałem mnóstwo roboty, będziesz miał czas dzisiaj wieczorem od 19? Wtedy będę cały czas, podaj godzinę i miejsce. ;)
Wersja do druku
Sorry, miałem mnóstwo roboty, będziesz miał czas dzisiaj wieczorem od 19? Wtedy będę cały czas, podaj godzinę i miejsce. ;)
Wyslałem Ci zapa na stronce i w grze może raczyłbyś przyjąć :)
FIFA 11
Da się jakoś wyłączyć kontuzje w karierze? :/ W każdym sezonie łapię mnóstwo kontuzji i w każdym miałem co najmniej 2 przypadki przerwy 13 tygodniowej :/ Ja rozumiem, że kontuzje to część życia piłkarzy, ale bez przesady :|
Miałem to samo Hanjal z Borussi Dortmund złapał mi w jednym sezonie raz za razem kontuzje po 9 tygodni każda to sobie nim za bardzo nie pograłem.
A co do meritum to nie jestem pewien ale z tego co patrzyłem nie ma opcji wyłączenia kontuzji.
Jest taka opcja, chyba gdzies w Moja FIFA 11 i ustawienia, nie pamietam konkretnie, tak samo mozna wylaczyc spalone i kartki
To chyba odnosi się do meczy, które nie wliczają się w karierę. Mam od dawna wyłączoną opcję kontuzji, a mimo to ciągle koszą mnie równo :|Cytat:
Zamieszczone przez voitek
W grze już przyjąłem pewien czas temu. :PCytat:
Wyslałem Ci zapa na stronce i w grze może raczyłbyś przyjąć
Hajnal jest kontuzjogennym piłkarzem (fan Borussii Dortmund). Możliwe, że jest u piłkarzy cecha "podatny na kontuzje" czy coś w tym stylu. Natomiast nie rozumiem, czemu Hajnalem grasz. Słaba pipa, na jego miejsce możesz spokojnie dać Kagawę, Zidana, wyjdziesz na tym lepiej. ;)Cytat:
Miałem to samo Hanjal z Borussi Dortmund złapał mi w jednym sezonie raz za razem kontuzje po 9 tygodni każda to sobie nim za bardzo nie pograłem.
Ja gram Systemem 4 1 2 1 2 w Dortmundzie i gram wszystkimi wymienionymi piłkarzami oprócz Kagawy bo nie lubię Azjatów. A Hajnal może nie błyszczy w grze ale za to jest super z rzutów Wolnych strzeliłem nim już kilkanaście brameczek :) W ataku mam Zidana z Bariosem albo Jeleniem bo sobie go kupiłem zamiast Lewandowskiego który u mnie grzeje ławę.Cytat:
Hajnal jest kontuzjogennym piłkarzem (fan Borussii Dortmund). Możliwe, że jest u piłkarzy cecha "podatny na kontuzje" czy coś w tym stylu. Natomiast nie rozumiem, czemu Hajnalem grasz. Słaba pipa, na jego miejsce możesz spokojnie dać Kagawę, Zidana, wyjdziesz na tym lepiej. ;)
Na Pro poziomie wszystko moje z CPU. Narazie staram się pod szlifować się w grze w neta. Najbardziej mnie śmieszy jak ogrywam Borussią Real albo Inter. Chociaż od czasu do czasu w dupę też dostane. ;)
PS. Wie ktoś jak wysyłać Szybkie wiadomości w grze na PC ? Bo niby jest taka opcja ale nie wiem co i jak a dostaję parę wiadomości prosto na pocztę w Centrum Gracza i chciałbym odpisać z gry a nie z neta bo wtedy muszę się wylogowywać i na nowo logować a to nużące jest.
Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Cześć Hetman wysłałem ci zapa na stronie EA Pozdro. Ronin
Mam Cię :) trza się skrzyknąć i w klubie pograć razem z voitem, volfgang mógłby także na stronkę EA wejść... :twisted: