-
Re: World of Tanks
Co to za bug na pagórkach "Invisible Walls" jak to ludzie nazywaja? Rano tego nie było chyba, teraz gram a ludzie ciagle o tym, nie wiedziałem o co chodzi, aż przekonałem się na własnej skórze. Strzelam z TD-ka na odłegość, a tu dupa, wygląda tak jakbym strzelał do ściany, rozsypują się kamienie, a strzał nie dochodzi...
PS: Swoją drogą głupota graczy nie zna granic, jest chyba większa niż na becie po evencie 5x Exp...
-
Wczoraj wieczorem zaczęły się już pracę na serwerze, więc wszystko zaczęło się krzaczyć. Serwerki wyłączyli dopiero o 23.30 naszego czasu ale od koło 22 zaczęli grzebać. Skończyło się na lagach, problemach na pagórkach, itp itd. Myślę, że niewidzialne ściany miały coś wspólnego z nową mapą....
A niewidzialne ściany były cool! Jak się dobrze ustawiłeś, to nie mogli Ci nic zrobić a wszystkie twoje pociski trafiały w cel :mrgreen:
-
I tak nic nie przebije wczorajszego braku capowania bazy. Wjeżdżają ludzie na capa a tu zonk - nic się nie dzieje. Konsternacja na chacie, co tu począć? Trzeba było spakować manatki i ruszać w drogę powrotną. Czyżby przymiarki do trybu last men standing? Cóż, przynajmniej nie trzeba było pisać - dont cap, kill all. :lol:
-
Czy mógłby mi ktoś wrzucić pliczek odpowiadający za wygląd garażu ( folder \res\spaces\hanger‘ i hangar_premium )? Wywala mi gre, robi się udpate pojazdów, modułów i przy updacie garażu CTD mam ( mam nadzieje, że to o to chodzi, bo mam też od groma skinów ). Nie chce mi się reinstalować całego WoT-a.
-
http://www.mediafire.com/?tgi3cj3f45126p8
ja po apdejcie straciłem większość skinów....
Co więcej pierwsze wrażenia z nowych map na minus, a przynajmniej ze stepów.
Kolejny patch na przełamie czerwca i lipca, a tam M46, dwie nowe mapy i długo wyczekiwane US TDs
-
Nie ma jakiegoś pliczkuu na grafike? Bo strasznie mi po tym patchu tnie, spadło z 20-30 fps ponizej 10. Grać się nie da.
-
Nie ma ktoś może konta do oddania ?
Bo miałem Pantere , tygrysa i KV 3 ale przeinstalowałem grę i mam PZ II i nic więcej :( wtf ?
Będę bardzo wdzięczny
kontakt pw
Pozdrawiam
-
Pytanie do doswiadczonych - czy to normalne ze T-44 eksploduje srednio co 8-10 bitew? W sytuacji jak na screenie (to nie byl strzal od tylu)? Codziennie zdaza mi sie ze wyjezdzam zza wegla, kadlub pod przepisowym katem, wierza do przodu, bach od jakiegos leszcza z 2 triery nizej i ammo rack. Czy ten czolg ma magazyn z przodu czy nie wiem co?
http://img5.imageshack.us/img5/7827/shot003s.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Najbardziej boli ze sytuacja taka ma miejce przy pierwszym kontakcie, z czolgiem na 100%.
-
Tak, to normalne, musisz dokupic mokry magazyn amunicyjny/wet ammo rack.
-
To tak a propo, KV-3 się teraz nieźle hajcuje, byle gówno cie strzeli i tracisz po 30-40% HP. Niezłe shit jest teraz z tego czołgu, zwłaszcza, że losuje go często na 9-10 tiery... Może oni już go przenieśli na ten 7 level, tylko HP zapomnieli dodać :lol:
PS: Kapsul, w WoT to przez przedni pancerz można uszkodzić silnik ( przynajmniej na becie, teraz nie wiem ) nie zabijając po drodze nikogo z załogi ;)