[spoiler:2hxcdd8h]Zabić Henselta czy nie zabić? (koniec II aktu)[/spoiler:2hxcdd8h]
Wersja do druku
[spoiler:2hxcdd8h]Zabić Henselta czy nie zabić? (koniec II aktu)[/spoiler:2hxcdd8h]
[spoiler:pv8qvpi9]A to już wedle Twojego życzenia. Konsekwencją będą wyrzuty sumienia Vernona i ewentualnie Twoja satysfakcja, jeśli Henselt Cię irytował ;)[/spoiler:pv8qvpi9]
[spoiler:27dvnuzb]Właśnie przeszedłem grę i ciekaw jestem jak wyglądają obrady bez Henselta? Długo się zastanawiałem co z nim zrobić, niby łotr i świnia, ale jego grubiański styl bycia wzbudził we mnie sympatię (przypominał mi trochę mojego ulubieńca - świętej pamięci Foltesta)[/spoiler:27dvnuzb]
A tak w ogóle uważam, że gra jest za krótka! I wielu rzeczy nie zrozumiałem za dobrze, pewnie dlatego, że nie czytałem sagi.
[spoiler:2puo008f]Wyglądają pusto i są krótkie. Chociaż nie wiem jak wyglądają gdy mu darujemy.[/spoiler:2puo008f]Cytat:
Właśnie przeszedłem grę i ciekaw jestem jak wyglądają obrady bez Henselta? Długo się zastanawiałem co z nim zrobić, niby łotr i świnia, ale jego grubiański styl bycia wzbudził we mnie sympatię (przypominał mi trochę mojego ulubieńca - świętej pamięci Foltesta)
[spoiler:218lio0h]W kwestii Saski i Smoka i jak się domyśleć - czytać opisy postaci w glosariuszu. Tam jest to podane nawet przed walką ze szmokiem[/spoiler:218lio0h]
[spoiler:35pxmdoo]Takiego istotnego wątku nie powinno się przemycać w glosariuszu... No cóż, widać twórcy chcieli nas zachęcić do przejścia obiema stronami. ;)[/spoiler:35pxmdoo]
[spoiler:h3urdxzu]Przy okazji popsuć zabawę, bo jakby to było zabić smoka a przechodząc grę kolejny raz dowiedzieć się o co chodziło.[/spoiler:h3urdxzu]Cytat:
Zamieszczone przez Maximus XI
[spoiler:2x2gtjhn]Ta szmata z mieczem była smokiem? Ale jak? Czemu? Przeszedłem grę ścieżką Roche'a i nic o tym nie wiem[/spoiler:2x2gtjhn]
Przejdź grę drugi raz to się dowiesz. [spoiler:168pqtb6]Szmata? Niby na jakiej podstawie nazywasz ją szmatą? Przy krwi w niej płynącej Foltest jest zwykłym chłopem w koronie.[/spoiler:168pqtb6]Cytat:
Zamieszczone przez Regulus
[spoiler:2sbykykp]Nie wiem, drażniła mnie po prostu. Niech będzie panienka z mieczem - teraz lepiej? ;)[/spoiler:2sbykykp]Cytat:
Szmata? Niby na jakiej podstawie nazywasz ją szmatą? Przy krwi w niej płynącej Foltest jest zwykłym chłopem w koronie.