Re: MEDIEVAL II TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Rozmowa o mojej karcie to też offtop 8-) Odpowiedź brzmi - nie wiem. Dopiero wczoraj kurier u mnie po nią był, a zważywszy na powagę usterki podejrzewam, że dopiero za tydzień wróci. Poprzednio wymianę systemu chłodzenia procesora ogarnęli w 3 dni, włącznie z czasem transportu kuriera :)
Jak wróci to chętnie z Tobą bym rozegrał bitwę, tylko nie wiem czy mi net wytrzyma :evil: Mam nadzieję, że Medieval nie ma dużych wymagań jeśli chodzi o szybkość łącza??
512 kbs powinno ci spokojnie wystarczyć ;) no 256 też ;P
Taaa.. No ja mam internet po znajomości za friko 8-) w zamian za zgode na instalację nadajników w moim domu z których net jest przesyłany dalej, wiec jako darmowy mam mocno ograniczone pasmo czasem.. raz jest 2 Mb przez tydzien a potem 128 kbps przez 3 tygodnie.. modernizacje i te sprawy. Więc jak pan Bóg da, to pogramy :)
"Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje" :lol:
Do rozgrywania meczu oprócz prędkości ważny jest też ping (opóźnienie) ale jeśli masz radiowy to nie powinieneś mieć z tym żadnych problemów
No ja wiem.. właśnie dużego pingu się boję bo lagi będą :cry: Lapek wrócił z serwisu IIIHAAAAA !!!!! Teraz nic nie stanie na mej drodze do podboju świata :twisted: :lol: :lol:
Tylko cholera nie moge nigdzie znaleźć Królestw.. Ani w Auchan, ani w Empiku :cry: może jakims cudem będzie gdzieś w jakimś sklepie komputerowym...
Mam ten sam problem, co Ty..
Ponadto martwi mnie coś innego, Krzyżak chyba wie, o co biega :twisted: .
Znaczy Królestwa w Auchan są.... tyle, że w wersji z Medkiem a po co mi Medek + Medek z Królestwami ?? :geek:
Cytat:
Zamieszczone przez Sovereign21
Tylko cholera nie moge nigdzie znaleźć Królestw.. Ani w Auchan, ani w Empiku :cry: może jakims cudem będzie gdzieś w jakimś sklepie komputerowym...
http://www.empik.com/medieval-2-tota...8,multimedia-p
;)
Tak, tak, bardzo fajnie i wogóle.. tyle, że nie jest tam napisane, że Królestwa są w Empiku W POBLIŻU MNIE. Nie będę jechał specjalnie ileśtam(edit:-dziesiąt, -set) kilometrów po głupie Królestwa :lol: Zapytam, może będę mógł u nich zamówić na dostawę jeden egzemplarz :)