Krzyżak- podług głosów naszych forumowiczów, obdarzony rangą stosowną do nicku, rekrut klanu SC, interesuje się piłką nożną, gra trochę w multi i KO.
A co o nim myślę? Sam nie wiem ;)
Wersja do druku
Krzyżak- podług głosów naszych forumowiczów, obdarzony rangą stosowną do nicku, rekrut klanu SC, interesuje się piłką nożną, gra trochę w multi i KO.
A co o nim myślę? Sam nie wiem ;)
Oj za dużo tych szczęściarzy, czuję się wyobcowany :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Janker92
Wiem o nim tyle co nic, chociaż nie znam jego nick :P członek Sacred Company i fan Sapkowskiego, gracz KO?
Przypominam, że to temat "Co o mnie myślisz?" a nie "Co o mnie wiesz?". Skoro nie myślicie, to się nie wypowiadajcie. Teraz niech znajdzie się jakiś dobry moderator, który pilnuje tu porządku i wlepi mi ostrzeżenie za offtopic :?
Co niektórzy zostali już opisani przez chyba większość userów forum, więc nie wiem po co ciągle tutaj piszą.
ps. A tak w ogole Matatjahu to jesteś cham z piechoty (BPP) , nie to co rycerstwo ;)
Vasyshq.
Rycerz ,wnioskując z avka podpisu urodzony pewnie w 14 wieku.
I żeby nie było offtopicu jest za*ebisty:D
Pilnujemy języka ;) -Maharbal
Fallen
Wiem tyle co wnioskuje z profilu i mojej pamięci do postów, użytkownik uprzejmy pomocny jak przystało na prawdziwego działacza obeznanego w wielu tematach na tym forum :) mało? dużo? myślę że napisałem wystarczająco :D
PS.Filmik w podpisie nie działa ;)
Tiberius Caesar Augustus
Pomocny użytkownik, zwłaszcza w dziale z modami. Robi spolszczenia do różnych modów.Ogólnie mam o nim, dobrą opinię ;)
Dawid96 - bierze udział w konkursie historycznym, lubi przeglądać dział i subfora KO, choć sam w nich nie gra :D udziela się w temacie o piłce podobnie jak ja i lubi od czasu do czasu popisać w grodzie :P
Przeglądam, bo chce kiedyś zagrać :DCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Krzyzak hmm... można powiedzieć że mój uczeń, gracz wielu KO, udziela się wszędzie, spoko gościu, zawsze można się z nim dogadać ;) ale czasami zapomina niektóre rzeczy o które go prosiłem :P
Knecht członek Sacred Company. Dobry gracz z którym łatwo przegrałem na Brytanii w JŚ II ;) Lubi się kłócić o zasady turniejowe :P wydaje się być w porządku gościem.