A ja jestem zażenowany, jak po raz kolejny ktos nie wie po co to kolegium powstało i wymaga tego, do czego nie zostało powołane. No i wtedy wiadomo, że jak jest odmowa działania, to i zażalenia się pojawiają - szkoda tylko że bezzasadne.Cytat:
A czego takiego ja od was wymagam? Po prostu jestem zażenowany waszą postawą. Dziwne, że od zawsze na te całe kolegium było więcej zażaleń niż pochwał. Nawet zacytuję stary post innego użytkownika
Trudno mi się wypowiadać w tej sprawie, bo nie było mnie wtedy w kolegium. Oczywista niesubordynacja. Jednak od tamtej pory, zgłoszenia na CL są rozpatrywane względnie szybko.Cytat:
Tak, pamiętam jak poprzednio o tym decydowaliście, że pół roku rozpatrywana była sprawa ACN, który nawet zdążył wrócić przed waszym werdyktem.
A wydawało mi się, że gracze robią to wszystko dla siebie... no ja staram się nie opóźniać kolejki żeby nie dostać się na CL i zastępstwa biorę też dla przyjemności z gry.Cytat:
Hmm nigdy nie opóźniam tury, biorę zasty, udzielam się w dyskusjach, co mam jeszcze robić?
Chodzi tu o robienie mapek w KO, szukanie zastępców/MG, można stworzyć temat z zastepstwami i go aktualizować, można sie zgłosić na MG ( własnie rusza nowa KO, masz pole do popisu ;) ).
I tu pytanie, gdzie coś takiego wyczytałeś, skoro w pierwszym poście tego tematu ( i w trzecim ) wyraźnie opisano, od czego jest kolegium.Cytat:
Widzisz, myślałem, że kolegium to jest właśnie taki twór, który będzie pchał ten rozwój KO do przodu i będzie pomagał zwykłym graczom. No cóż, myliłem się, wyjątkowo przyznaję się do błędu.
W jednym masz rację, nie ma co ze mną dyskutować, jeżeli ktos nie ma solidnych argumentów. Nic mnie tak nie denerwuje jak przeinaczanie faktów, kłamstwa i brak czytania ze zrozumieniem.Cytat:
Widzisz Marat, jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu. Zawsze "strona przeciwna" nie może mieć racji, kompromis również nie wchodzi w grę.
Jak ktoś wchodzi i np. oskarża "ogólnie", po czym zapytany o konkrety nie podaje ich, to ciężko jest mu przyznać racji.
Kompromisy? To jaki kompromis proponujesz w naszej dyskusji? Powiedz w ogóle czego ty chcesz? Bo ja chyba nie rozumiem. Zwiekszenia prerogatyw kolegium ( włącznie z decydowaniem o regulaminie, nawet w grubszych sprawach )? Dla kompromisu kolegium ma sobie samo zwiększyć uprawnienia? Bez zgody ogólu. Czego ty wymagasz?