Mam problem ze Steam i osiągnięciem "Cesarz Europy". Otóż po podbiciu wszystkich prowincji Europy nie dodało mi tego osiągnięcia, mimo przegrania od tego czasu kilku tur. Wcześniej zdobyłem (podczas tej samej gry) osiągnięcie za Amerykę i Indie.
Wersja do druku
Mam problem ze Steam i osiągnięciem "Cesarz Europy". Otóż po podbiciu wszystkich prowincji Europy nie dodało mi tego osiągnięcia, mimo przegrania od tego czasu kilku tur. Wcześniej zdobyłem (podczas tej samej gry) osiągnięcie za Amerykę i Indie.
Da się usunąć ten wielki trapez z mini-mapy, zasłaniający piękno większości państw?
Jaki jest najnowszy patch do empire, 1.6? Mi wersje gry pokazuje 1.5, steam nic nie aktualizuje, a własnoręcznie też nie mogę wywołać aktualizacji, ani ściągnąć patcha z neta. Nie mogę wejść do żadnej gry multi, bo pisze, że mają inną wersję gry.
Najnowszy patch to 1.6 ale wersja wyświetlana na dole menu to 1.5.
Być może masz jakieś pozostałości po modach które nie pozwalają ci wejść do gry innych.
Tak, to całkiem możliwe. Jak się pozbyć tych pozostałości? Konieczny reinstal?
Popatrz w folderze data może coś znajdziesz zbędnego,coś z jakiegoś moda.
:evil: :evil: :evil:
co za PAŁA wymyśliła tego Steama???
nie miałem dwa dni neta w domu(antena klękła).
nakupiłem se browara-grał bede...
Nie można połączyć sie z kontem-no to graj offline-bimp błąd-nima dostępu do internetu.
Ja pjer...ole!!! za moje piniondze-grać nie moge....
:evil: :evil: :evil:
przecież można grać offline, z tego co pamiętam to w wyskakującym okienku pojawiała się informacja, że nie może połączyć i pyta jednocześnie czy przenieść gracza w tryb offline. Nie wiem co masz z tym steam porobione.
A nic niemam porobione.
Jak sie psikutas bez s, zainstalował tak stoi.
Modów nie miałem,on-line nie gram.
Jak internet jest to nima problemu-ale jak go brakło to jest opcja "graj off-line".
Tylko krzyczy ,że niema dostępu do netu-i tak do zasranej śmierci.
:lol: :lol: :lol:
Jesteś pewny że podbiłeś wszystkie prowincje Europy, w tym tą graniczną z Indiami (Beludżystan, nie widać go na minimapie kontynentu Europy, ani Indii) i wszelkie wyspy (Islandia, Sardynia, Korsyka, Malta)? Mi ją zaliczyło za pierwszym razem parę dni temu.Cytat:
Zamieszczone przez Los_Emilos
Po zdobyciu wszystkich możliwych prowincji (W Ameryce, Europie I Indiach) powinieneś ich mieć 137, tak jak ja Królestwem Hiszpanii.
@maryjan1001
A masz zainstalowane wszystko co potrzebne do gry offline? Może próbuje dociągnąć jakiś moduł / pliki konieczne do trybu offline?