Założenia mi się podobają, czekam na kolejne przykłady jednostek. Ceny rekrutacji wzrosną, a żołd? Jak będzie z ulepszeniami zbroi (płatnerze), oraz broni w gildii mieczników? i ulepszeniami jednostek strzeleckich w gildii łuczniczej?
Wersja do druku
Założenia mi się podobają, czekam na kolejne przykłady jednostek. Ceny rekrutacji wzrosną, a żołd? Jak będzie z ulepszeniami zbroi (płatnerze), oraz broni w gildii mieczników? i ulepszeniami jednostek strzeleckich w gildii łuczniczej?
Żołd to przeważnie 1/3 kosztu jednostki, czyli Polscy Zbrojni wyjdą na turę utrzymania 800.
Ulepszenia pozostają tak jak były.
KAM przydałoby się zrobić tak żeby jednostka która ma złote doświadczenie powinna być o wiele lepsza niż ta z doświadczeniem zerowym.gildie niech też dają więcej ale koszt tego wzrośnie.
Czołem! :P miałem małą przerwę z medkiem... i mam pytanie czy były jakieś nowe patche do mega submoda??
Witaj, jest spieszona wersja Braci Dobrzyńskich w pliku z Instalką megasubmoda, ale prawdziwy patch będzie za jakiś czas Wino jeszcze walczy z opisami jednostek i ich poprawianiem, radzę poczekać na patch od Wino.
Czyli lipa ;/ zrobiłem sobie przerwę i nie wiadomo nawet co będę miał instalować ;_; no ale cóż... nic ;P dzięki za odp :P
Czego znowu nie wiadomo? Wszystko jest jak na tacy podane w wątku z instalką.
Tylko że przecie już miałem zainstalowane... a pewnie przez moją nie obecność jakieś patche były więc nie wiem co ściągać ;_;
Przecież Ci napisałem kilka postów wyżej, doszli spieszeni Bracia Dobrzyńscy, link w poście nr 2 w temacie o instalce, link: viewtopic.php?f=367&t=12871
Edit: Co palcem trzeba pokazywać wszystko??????
Ale mówię ci jeszcze raz że pewnie i tak to nie wszystko! ;_; no to poczekam na patch od wino... ;P