To było już w podstawce jeśli rebelia wybuchła w regionie, który jest jednocześnie Twoją stolicą.
Wersja do druku
To było już w podstawce jeśli rebelia wybuchła w regionie, który jest jednocześnie Twoją stolicą.
A no kojarzę teraz.
Mam problem. Nie działają mi "stacjonarne możdzierze",ale tylko polskie. Moze jakaś sugestia?
Znaczy się, że nie strzelają czy się nie pojawiają, czy może jeszcze w jakiś inny sposób nie działają?
Nie strzelają.
Nie masz amunicji :P
Sprawdzę te moździerze i dam znać.
Hej, Jeśli chodzi o moździerze - pierwszy raz słyszę o jakimkolwiek problemie z nimi, zresztą są one przeniesione bez żadnych modyfikacji z Modu Szwajcara. jak będę miał okazję to też sprawdzę.
Wkrótce nowa wersja Polish Regiments Unit Pack. mam trochę czasu więc testuję i znalazłem parę rzeczy do poprawy. Dodatkowo po zajęciu kolonii brakowało mi jakichś jednostek kolonialnych. Więc machnąłem parę (4) fikcyjnych. Mundury wzorowałem na letnich (białe z wyłogami)
Pozdrawiam
Witam.
Mam pytanie. Czy jest jakiś sposób aby dać polskim jednostkom 1000 amunicji? Żeby Polacy nie odstawali od innych krajów, których jednostki mają 1000 ammo. Jeżeli odpowiedź już padła przepraszam, nie chciało mi się rano przeglądać całego tematu.
Pozdrawiam
EDIT: Mam kolejny, gorszy problem. Mam jedenastą turę. W tej turze ciągle wywala mnie do pulpitu w turze Maratów. Dodam że to przytrafia mi się to tylko na tym modzie. Próby rozwiązania sojuszu z Rosją nic nie dają, dalej wywala. Czy jest jakiś sposób aby to naprawić? Wydaje mi się iż wszystko dobrze zainstalowałem. Grałem Polską.
Sciagnij i wgraj sobie Brian AI. Mialem to samo i pomoglo:-)