hehe na to by wychodziło :D mam tylko nadzieję ,że to doręczyciel się pomylił a nie dali ciała w empiku.
Wersja do druku
hehe na to by wychodziło :D mam tylko nadzieję ,że to doręczyciel się pomylił a nie dali ciała w empiku.
Powinieneś wyciągnąć przy tej konfiguracji na bardzo wysokich /ultra spokojnie, ja mam sprzęt prawie identyczny jak twój tylko i5 2400 3,1 GHz i kartę HD 6850 i śmiga przy srednio 49 fps , ale jakbyś przejrzał ten temat to nie ma reguły niestety.
I to mnie właśnie martwi na dwoje babka wróżyła. Cóż dzięki za odpowiedz, jutro odbiorę paczkę i mam nadzieje ,że sobie pogram :) .Jeśli jednak coś pójdzie nie tak i zły los sprawi że gierka nie daj Boże nie ruszy to jesienna deprecha gwarantowana :D
Ruszy Ci spokojnie i to na niezłych ustawkach - martwiłbym się raczej tą edycją kolekcjonerską...
Mnie też to trochę zniesmaczyło, jeśli nie był to błąd listonosza to paczki po prostu nie odbiorę kod do kultury greckiej otrzymałem na maila w dniu premiery więc uznam go jako rekompensatę straconego czasu 8-) .Po gierkę udam się do sklepu a Panom z empiku podziękuję bo to już nie 1 taki numer z ich strony ;)
Nie byłbym taki pewny z tym ,,działaniem" :? Wszyscy wiemy jakie Rome II jest kapryśne.
Obojętnie jaką macie karte graficzną nie dawajcie jakości modeli na ultra czy ekstremalną. Warto ustawić na wysoką i to okienko z pamięcią karty graficznej(czy jakoś tak). Nie ma różnicy między wyglądem jednostek na takich ustawieniach a jest znacząca przy fpsach.
Staram się być dobrej myśli lecz znając życie zgodnie z Prawem Murphy'ego czeka mnie ciułanie na nowe bebechy do PC :cry:
Raczej czekanie na nowego patcha, bo twoje sprzęcicho nie jest złe ;)
Nie ukrywam Panowie że podnieśliście mnie trochę na duchu za co jestem dozgonnie wdzięczny, jutro odbiorę gierkę i mam nadzieję zarwać sobie parę nocek ;) Życzcie mi powodzenie :D