Po tym drugim patchu przycinają Wam bitwy jak zbliżycie kamerkę ? Bo mi tnie nadal.
Wersja do druku
Po tym drugim patchu przycinają Wam bitwy jak zbliżycie kamerkę ? Bo mi tnie nadal.
Wywalam na chwilę mody i ściągam bete. Zobaczymy co tam chłopaki zmienili.
Proszę o nie przenoszenie tego tematu do tematu o patchach ponieważ gdy próbuję tam wejść wyskakuję mi że jest tam jakieś złośliwe oprogramowanie.
hej Od jakiegoś czasu nie pobierają mi się patche do Rome 2. Ponoć dziś też wyszedł ale mi nic a nic nie pobrało. Gra oryginalna w ustawieniach mam automatyczną aktualizację. Co robić?
Dzisiaj wyszedł patch beta z tego co wiem, czyli możesz sobie ściągnąć sam. Za parę dni będzie do ściągnięcia dla wszystkich.
Sprawdź czy na liście bitew multiplayer wyświetlają Ci się wszystkie bitwy na czerwono (niektóre na pewno będą takie bo już ludzie na tej becie grają), jeśli tak to znaczy że tych wcześniejszych też Ci nie pobrało, wtedy sprawdź sobie spójność plików gry we właściwościach.
Dzisiaj wyszedł ale w wersji BETA, gdy będzie dostępny sam się pobierze. By zainstalować bete należy w bibliotece gier, ppm kliknąć na Rome, wejść w właściwości, zakładka Beta i tam wybrać patch3.
A czy kiedy ta beta się skończy i zostanie normalnie wydany to coś dodatkowego się pobiera czy nie? Bo jeśli nie to by tłumaczyło dlaczego tak było bo zawsze brałem udział w betach patchy.
Nie beta to to samo co patch który wychodzi, zmiany podlegają aspekty w których są błędy.
Zaskroniec - jeśli chcesz ściągnąć betę to musisz wejść w zakładkę BETA i wybrać patch nr.3, wtedy się ściągnie, będziesz to widział, bo patch ma ponad 50MB .
Patch przed chwilką już pobrałem ;) Powiedzcie jeszcze jaka macie wersję gry?
jest patch beta 3 cos on zmienia?