Re: Divide Et Impera (Aktualna wersja z 22.12.2013)
U mnie falanga jest bardzo skuteczna, formuje linie bojową, grupuje i daje rozkaz marszu za wroga. Dzięki temu linia nie rozrywa i jako ze komputer sam zaczyna utrzynywac linie, czy to w obronie, czy w ataku, walki zaczynają wyglądac naprawdę fajnie. Manewry AI na skrzydłach są tez dosyć ciekawe, nie raz zacisnąłem zęby z żalu, gdy wbijal mi się w plecy ciężką konnicą :D
gdzie moge znalezc link do sciagniecia tego moda bo go nie widze
Dział na twcenter/steam workshop
Mam pytanie odnośnie floty. Czy panowie robiący tego moda planują powiększyć liczebność ludzi na okrętach? Bo 60 hoplitów libijskich w porównaniu z przeciętną jednostką lądową liczącą 240 sztuk :mrgreen: to straszna bida.
Cytat:
Wyszła łatka 0.6g2, prawdopodonie kolejna wersja dopiero po Nowym Roku. Poza obecnymi bugami, ekipa pracuje nad rebalansem bitew morskich oraz unit packiem dla barbarzyńców :)
A tu jednak świąteczna niespodzianka - jest wersja 0.6h
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... 6-12-13%29
w porównaniu z ostatnią wersją "g" to dużo zmian
pracowite te "żuczki" z DeI :P
Witam. Mam problem z DEI. chcąc odpalić grę wyskakuje mi napis "wybrane mody są aktualizowane". Niestety napis ten nie znika, wchodząc w menagera modyfikacji przy pierwszej części DEI w miejscu gdzie powinien być napis "usuń" jest biała linia... nie mogę grać w tego moda bo nie może on się zaktualizować.... Ma może ktoś pomysł??
Niestety wystąpił jakiś bug, mam to samo, pisali by zakończyć subskrybcję i ponowić ją lecz to nic nie dało.
Ja chciałem usunąć wszystkie trzy części moda ale nie mogę usunąć pierwszej części. Wiadomo kiedy to naprawią??Właśnie wersja0.6h wszystko popsuła. :evil:
Added season graphics to campaign. Updated season effect icons and text
Niech nikogo nie zaskoczy ale ta zmiana jest widoczna nie pierwszy rzut oka - jak wgrałem sejwa (notabene chodzi zapis z poprzedniej wersji) i zobaczyłem mapę kampanii to myslałem, że to bug a to taka zmiana - jesień wygląda jak polska noc listopadowa, szaro buro, deszczowo i ponuro).
A z tego co szybko przeczytałem innych zmian bez liku !!!
Cytat:
Zamieszczone przez Stalowy Karaluch
Ja chciałem usunąć wszystkie trzy części moda ale nie mogę usunąć pierwszej części. Wiadomo kiedy to naprawią??Właśnie wersja0.6h wszystko popsuła. :evil:
Jak korzystałem z DeI w steam to rzeczywiscie aktualizowało się długo - musicie chyba cierpliwie poczekac- bo jak korzystam z pliku DeI w folderze data i wszystko chodzi