:lol:
Wersja do druku
:lol:
Remont mi się przedłużył gdzieś środa-czwartek będę.
Odwróćmy typowe ogłoszenie do góry nogami, zamiast wstawiać ogłoszenie o poszukiwanie zastępcy, wstawiam ogłoszenie że PRZEJMĘ nację
Bizancjum
Egipt
HRE
Litwa
Maurowie
Sycylia
Turcja
Węgry
Czekam na zgłoszenia ;)
Maurowie- mko33, dobra sytuacja, wojna z Hiszpanią (Maryniasz), która ma tylko kilka prowincji. Maury chyba wygrywają. Nie wiem czy Maryniasz nie zrezygnuje (powody w temacie z kolejką)- jeśli nie, to można się z nim dogadać albo na pewno ciekawie powalczyć; jeśli tak, to te kilka prowincji właściwie Maury będą mogły wchłonąć.
Ehh, ciągle pod górke, musze was prosić ponownie o wyrozumiałość, jestem w szpitalu no i nie mam jak tur specjalnie robić.
Niestety nie mam dostępu do lapka, także tury będę mógł dalej robić za jakiś tydzień, to tyle, bez odbioru... :oops:
Wybaczcie, że ostatnio zaniedbałem trochę tury, mapki i sprawy związane z mistrzowaniem. :oops: Wczoraj wykonałem jedynie tury, a jutro postaram się ogarnąć całą resztę, o ile coś na mnie czeka.
Ja znikam na weekend, więc prosiłbym o nie ruszanie moich tur, wszystko zrobię w poniedziałek natychmiast ;)
Wyznacz zastępcę, który zrobi turę Nowogrodu w WKO 33. Może Blackhand mógłby zrobić w zastępstwie, on jest sojusznikiem :?:Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Wie ktoś, co z Avasilem się stało?
Hm? Przecież ja jestem :P
Jakoś nie odpowiadasz na gg przez tydzień, to myślałem, że jakoś tajemniczo zniknąłeś... :?
Wyjeżdżam na kolejne zawody dziś i wraca późnym wieczorem w Niedziele. Jak coś dojdzie zrobię raczej w poniedziałek ew. wtorek.
Na parę następnych dni wyjeżdżam, zapewniam, że w celach pokojowych. :D Jak coś dojdzie to w poniedziałek się tym zajmę.
W poniedziałek lub wtorek powracam.Będę miał założony internet i dostęp do kompa.
Mogę przyjąć jakieś 2/3 KO które idą w miarę szybko zależy mi na tym żeby państwo nie było na skraju upadku i jakoś spoko rozwinięte :)
Wróciłem.Od jutra zacznę nadrabiać wszystkie tury.
Siema jestem z powrotem z netem, sorki za brak kotaktu ale w pewnym momencie w tym ośrodku co byłem na rechabilitacji wstaję rano a tam coś net nie chodzi. Okazało się iż ta sieć co była dostępna dla pacjentów zniknęła a hasła do innej nie chcieli dać. Dziś wróciłem do domu i jutro jak wstanę postaram się to co mam poogarniać.
Witam przepraszam za obsuwę moje turki bedą jutro wstawione .
Witam! Mam awarię karty graficznej, którą ze względów finansowych kupić nie mogę wcześniej niżeli szóstego grudnia, zatem proszę, ażeby moje państwo radźpuckie w XVIII KO pod Brocken Crescent zyskało zastępcę. Sytuacja dobra (wyrównana wojna z sąsiednim Sindh'em, ale ten jest w defensywie, ponadto sojusz z Omanem, Szachem Chorezmu i jeszcze jeden, o którym wspomnę na PW). Po hasło proszę do mnie lub do Mistrza Gry z BC XVIII - Milanosa.
Przez najbliższy miesiąc, dwa mogę sporo opóźniać dlatego proszę o wyrozumiałość bo nie chce rezygnować z ko
Naprawa ukończona... mam nadzieję, że mój problem zbytnio nie zaszkodził.
Oferta wciąż aktualna ?Cytat:
Zamieszczone przez Matisek
Przejmę 3/4 państwa nie ważne jaka sytuacja byleby zabić czymś czas :)
Szczerze nie wiem, bo Andzia miał przejąć. Możesz przejąć Bizancjum- najsilniejsze państwo w grze, porzucone przez Mnila, który zrezygnował ze wszystkich ko. Akurat tura Biz, jak przejmiesz, to może w końcu ruszymy. Napisz po hasło do ProNooba.Cytat:
Zamieszczone przez Medrzec
Biorę Biz w MKO 33 ;)
w takim razie zostaje tam wolny Mediolan (sytuację zna Profesor, który za niego robi), no i Andzia nie założył ambasady, więc nie wiem, czy bierze tych Maurów czy nie.
Ja chętnie wziął bym Mediolan w MKO33
Pogadam z Andzią.Cytat:
Zamieszczone przez Matisek
Przejmuje.
To napisz do ProNooba albo Profesora o hasło, myślę, że Profesor- jako sojusznik- wyjaśni Ci sytuację. ;)Cytat:
Zamieszczone przez pepryk132
To rób turę :DCytat:
Zamieszczone przez Medrzec
Tak swoją drogą poszukiwany jest jeszcze mg w mko30.
No i jeśli ruszymy to Bułgaria (chyba sytuacja bardzo dobra, można napisać do Markusa-sojusznika) i Wenecja (jedno z najsilniejszych państw w grze) wolne w mko31- ale czy ruszymy to ja nie wiem. :roll:
ktos wie co sie dzieje z destryerem?
Pisal cos o przejsciowych problemach jakichs - sprawdz jego posty, mi sie nie chce 8-)
Czy ktoś szuka jakichś wolnych frakcji do przejęcia :?:
Sorry za moją nieobecność ale neta nie miałem w ogole(technik przyszedł w czwartek mówił że jest ok ale jakoś nie bardzo...) Jutro może się coś ruszy, narazie prosze sojuszników o zrobienie tur.
Ja mogę coś z WK 30 wziąć, jeśli coś jest.Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Pogadaj z Domenem w sprawie Maurów. Jest tak obłożony, że może wreszcie komuś odda.
W WKO35 usilnie poszukiwana Francja dalej. Dobra sytuacja, wojna z HRE.
Zwiastun weź Maurów w WKO 31, sytuacja ciężka i raczej nie da się tej frakcji uratować, ale takie frakcje są najlepszą szkołą gry.
Po hasło do Mefista. Tu masz link do sejwa: http://www.sendspace.com/file/2nkfsf
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=1280#p331344
Chyba wolne jest Bizancjum w WKO 33. Po hasło do Zachara.
Jade na zawody wracam w poniedzialek. jak cos to mozecie czekac a jak nie to klikajcie lub sojusznik niech zrobi ;)
Do przejecia Ghorydzi w BC18 - najsilniejsza nacja wg. wykresow, wojna ze slabszym ekonomicznie Chorezmem (z mozliwoscia zawarcia pokoju).
Zgubiłem płytę od medka,pisałem już do supportu wraz z zdjęciami opakowania i kodem więc kwestia kilku dni nim dostanę płytę.