A kto im kazał?Cytat:
A LM to muszą wygrać.
Wersja do druku
A kto im kazał?Cytat:
A LM to muszą wygrać.
Było zwycięstwo z Liverpoolem, Tottenhamem, Arsenalem, City. Były dwie wygrane z Chelsea w LM. Przegrana z Chelsea, niedawno z Manchesterem City i ostatnio z Arsenalem. I jeszcze z Liverpoolem przegrali.Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
No właśnie. Może być różnie.
http://www.sport.pl/pilka/1,65081,95489 ... eczow.html
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Doniesienia angielskiej gazety potwierdza szef bezpieczeństwa w światowej federacji piłkarskiej Chris Eaton: - Zagrożenie dla uczciwości światowego futbolu ze strony ustawiania meczów jest naprawdę poważne - powiedział były funkcjonariusz Interpolu.
Manchester wygrał u siebie wszystkie spotkania poza jednym, które zremisował ;] Nie chcę Cię zasmucać, ale Chelsea raczej się nie uda zmienić tej statystyki ;]Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Powtorka z rozrywki czy co :shock: 3 bramki w plecy do przerwy...ale gol Grzelczaka cudo ;)
Wynik póki, co cudny...bardzo ważny mecz dla Widzewa, by odsapnąć od strefy spadkowej, byleby nie stracili sił, a będzie dobrze :D
http://www.sport.pl/pilka/2,65055,,Jagi ... ,6735.html
Ale kibice, swoją drużynę dopinguje się w dobrym, a szczególnie w złym czasie, na pewno gwizdy nie pomogą, co mnie wcale nie smuci, niech gwiżdżą :lol:Cytat:
Gwizdy żegnały piłkarzy Jagiellonii po zakończeniu pierwszej połowy. Widzew zaczął niezwykle mocno i efektownie. Już w drugiej minucie Grzelczak huknął z 30 metrów w samo okienko. Później z powodu kontuzji z boiska musiał zejść Wojciech Szymanek. Czesław Michniewicz zdecydował się wpuścić Sernasa. Litwin odwdzięczył się za powierzone zaufanie i w kolejnych minutach strzelił dwa gole.
Dobry mecz, Grzelczak sam chyba się nie spodziewał, że wyjdzie gol sezonu :lol:
Ehh ta drużyna jest jak kobieta, ciągłe wahania nastrojów, raz zagrają b.dobrze, żeby w następnym meczu zagrać padakę...
Cytat:
Ale kibice, swoją drużynę dopinguje się w dobrym, a szczególnie w złym czasie, na pewno gwizdy nie pomogą, co mnie wcale nie smuci, niech gwiżdżą
Oczywiscie, ale zobacz - jak my, kibice mamy wyrazac rozczarowanie gra kopaczy ? Oczywiscie sa tez inne sposoby na motywacje, przy ktorych gwizdy sa milym urozmaiceniem.
A dzis zamiast w Kotle, to pod stadionem :mrgreen: nawet nie wiem czy nie bylo lepiej niz ostatnio na niektorych meczach. Fajnie, ze nasi postarali sie dzisiaj. I ciagle powtarzam, ze Cracovia sie utrzyma :D
No i mamy już mistrza Włoch...