Niestety nie odpowiada mi ten mistrz ;)
Wersja do druku
Niestety nie odpowiada mi ten mistrz ;)
Real jest okropnie mocny...póki nie natknie się na Barcę. 0:3 z Sewillą do przerwy. Ramos, Ronaldo, Kaka.
Sam, nie wywołuj wilka z lasu ;)
hattrick ronaldo :P 1:5 :P gdzie ten wilk z lasu :PCytat:
Zamieszczone przez Marat
1:6 ^ ^
4ronaldo
Milan remisuje 0:0 z Romą, a Real gromi Seville 6:2. Nie miałem okazji się nudzić dzisiaj :)
Chodzi o to
i o kilka wcześniejszych stron tego tematu ;)Cytat:
póki nie natknie się na Barcę
BTW za rok Serie A będzie mieć tylko 3 miejsca w LM.
Właśnie; problem w tym, że Real jest dużo mocniejszy od Barcelony kadrowo. Kwestia tylko kiedy w czystym meczu katalońskim aktorom nakopie do dupy. też odpowiedź na ten defensywny Real, co gra brzydko :lol: :lol: 6;2 z Sewilla, 6;3 z Valnecia mówi samo za siebie. Inna sprawa, że liga hiszpańska to już żenada jest kompletna. Pamiętma jeszcze Valencie co taką Barcelonę w 2002 i 2003 jak szmatę jeździła u siebie i na Camp Nou nie mało krwi napsuła, Sewille co pykałą Rea, grała i zwyciężala puchar UEFA, Villareal w półfinale lm (2006r ) z Riquelme w składzie - to samo; wszystkie te ekipy dostają baty a tak być nie powinno. Teraz to są pionki. o Depo to już nie wspominam.
Jako tako jeszcze Atletico ale od Barcy i Realu regularnie dostaje :|
Jeszcze chyba nigdy w la liga nie było takiej przepaści finansowej jeśli chodzi o Barce i Real a resztę.
:evil: Przydałby się taki szejk w Valenci ;)
No a Włochy to poleciały jeśli chodzi o lige. Najbardziej widać to na przykładzie Juve, którego jest mi szkoda - tak rozwalić taką zajebista ekipę i klub :evil: To samo się tyczy włoskich piłkarzy. Jak grajki z mundialu w 2006 przejdą na emeryture to nie mam pojęcia kto tam może grać na światowym poziomie; poza Quagiarella, G.Rossim, Rossim i Chielinim. Reszta to słabiaki, choć szczerze; Włochami się zbytnio nie interesuję, mnie to osobiscie cieszy, że na Mundialu czy Euro przez jakiś czas Włochy z grupy nie będą mogły wyjść :lol:
Wreszcie Milan przełamał supremacje Interu we Włoszech....no ale tytułu nie zdobył ten zespół, któremu tu niektórzy go wręczali już od jakiś 3 lat ;) Wampir Mou wypił z dziadków to co mógł, prezes poskąpił na transfery i Inter poszedł w dół.
Z innej beczki, mam nadzieje, że wreszcie PSG awansuję do LM.....
Ciekawi mnie też akcja z Copa del Rey, jak wiadomo oboje finalistów awansują do LM, więc kto zagra w PE?? 7 zespół z ligi? Któryś z półfinalistów?
Kolejna sprawa, Włosi już w następnym sezonie będą mieli tylko 3 miejsca w LM????? Swoją drogą porażka z tym, że gra w PE ma wpływ na ilość miejsc w LM ;/
Co do CDR, to pewnie awansuje 7 drużyna z ligi, tak było rok temu w Serie A i właśnie Juventus awansował do... 3 rundy kwalifikacji ( gdzie grał z potęgami pokroju Shamrock Rovers, czy cholera wie jak się ten klub z Irlandii nazywał ).
A co do mniejszej ilości drużyn, cóż, ranking lig jest sporządzany na podstawie meczy z obu pucharów, ale nie da się ukryć, że Niemcy ( którzy awansowali na 3 miejsce ) narobili punktów właśnie p.UEFA/LE. Włoskie kluby niestety raczej olewały ten puchar i mamy tego skutki. Źle zaczęło się dziać od Calciopoli i trwa to do dziś.
Ja np. chętnie obejrzę Borussie w LM zamiast jakiegos wloskiego, drewnianego klubu :D
Trzeba przyznac, ze Bundesliga o ile zawsze byla mocna, to teraz poczynila postep.