Tak się wszyscy przejmujecie tym co u nas się dzieje, a tymczasem Kaka może powrócić na San Siro. Bardzo wątpliwy transfer, choć gdyby się udało to Milan miałby spokojnie ekipę na półfinał LM.
Wersja do druku
Tak się wszyscy przejmujecie tym co u nas się dzieje, a tymczasem Kaka może powrócić na San Siro. Bardzo wątpliwy transfer, choć gdyby się udało to Milan miałby spokojnie ekipę na półfinał LM.
Na chwile obecna to co sie wyprawia w POlsce jest o niebo interesujace od poglosek z zagranicy ;)Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Kolejna pokazówka w wykonaniu PO obliczona na zyskanie paru punkcików w sondażach. Oczywiście, łatwiej zamknąć stadiony niż tworzyć dobre przepisy i bezwględnie je egzekwować. Lemingi bedą miały podjarkę przez parę najbliższych tygodni jaki to rząd jest dzielny i bezkompromisowy w walce ze "stadionowym bandytyzmem" (zupełnie jak z dopalaczami)
Byłem w środę na meczu Widzewa i atmosferę oceniam na dość hmm piknikową. W opowieści, że na każdym meczu jakoby żądni krwi kibice rzucają krzesłami i atakują bezbronnych ludzi, wierzyć mogą chyba tylko osoby, który stadionu nigdy w swym życiu nie odwiedziły. Oczywiście nie zabrakło przyśpiewek z wulgaryzmami, ale odkąd stanowią one podstawę do zamknięcia stadionu? Myślę, że władze denerwują wrzuty na PO, bo w ostatnim czasie kibice (chyba każdego klubu w Polsce) nie zostawiają suchej nitki na rządzie.
Reg - moze bylo piknikowo z powodu protestu ?
otworzyc stadiony - zamknac Tuska
Kuszczak to dziś sobie przybił gwóźdź do trumny :shock:
Oprawa Korony, która nie weszła na mecz
[spoiler:egbt8id0]http://i55.tinypic.com/34xjo87.jpg
http://i52.tinypic.com/140w8yd.jpg[/spoiler:egbt8id0]
http://a.yfrog.com/img614/1307/cjcei.jpg
wyraża wiecej niz 1000 słów ; )
:lol: :lol:Cytat:
Chcę zrobić dla naszej piłki nożnej następujące rzeczy: zlikwidować całkowicie dla kibiców widelce, flagi i przekleństwa; usprawnić w naszych ligach wyjazdy derbowe, derbowe i dalekobieżne – tak! – bo nasze wyjazdy są bardzo, bardzo słabe, bardzo złe; zamknąć stadiony dla młodzieży i dla ludzi – tak! – i chcę bardzo, bardzo to zrobić; usprawnić w naszej Ekstraklasie, we wszystkim, we wszystkich ligach – żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego, żeby starsi ludzie mogli przyjść, bo nawet teraz dochodzą do mnie skargi, postulaty, apelują starsze ludzie, w podeszłym wieku, że młodzież zaczepia.
A ja się nie dziwię się, że młodzież starszych kibiców zaczepia, napada, napadają i tak dalej, bo młodzież nie ma kultury, nie ma kultury – stadiony nasze w Polsce są rozwalane – zanim zbudowane, zamiast usprawnić Polskę, żeby stadiony – tak jak Legia jest rozwalona, tak jak stadion tu w Łodzi, tak jak Śląsk, tak jak i inne stadiony są rozwalane.
I chcę też wyprowadzić policję na stadiony, chcę wyprowadzić policję, żeby policja pilnowała całego naszego porządku, bo od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego są oni, od tego są.
A w PZPN-ie będzie ład i porządek, nie będzie biurokractwa, nie będzie łachmaństwa, tylko naprawdę ludzie będą – zimową porą będą szykować architekci plany budowy stadionów, plany budowy stadionów, podkreślam jeszcze raz: plany budowy stadionów, a na wiosnę wyjdziemy z budową, bo jakie mam stadiony, jakie mamy, co się stało się w Bydgoszczy, co się stało się?
A kibice też będą przez policję surowo karani – za przekleństwa, za widelce, za wszystko; i jeszcze też usprawnię granicę między sektorem gości i gospodarzy, że granica między sektorem gości a nami będzie naprawę, naprawdę będzie granica, że nie będzie przemytu ani serpentyn, ani widelców, ani transparentów. Dziękuję państwu!
http://www.youtube.com/watch?v=vUXEVUyw ... dded#at=34
dziekuje, dobranoc.
No niestety, to był chyba ostatni mecz Kuszczaka w ManUtd, nie wiem co mu się w głowie działo, ale był strasznie zdekoncentrowany, kisiel w majtach przez cały mecz, obrona grała przez to jak na szpilkach bo nie mieli zaufania do niego, tragedia :( Ale ważne, że 19 tytuł mistrzowski jest :) MU - 19, L'pool - 18, Arsenal - 13, Ryan Giggs - 12, liczę, że za rok Ryan dogoni Kanonierów ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fischer