A ja z nim dyskutowałem, gdybym prędzej znał te kawałki to bym sobie od razu darował.
Wersja do druku
A ja z nim dyskutowałem, gdybym prędzej znał te kawałki to bym sobie od razu darował.
Ja też daję sobie siana. Od razu mi sie przypominają tacy jak Gorbaczow czy jedr02 :D
bo to pewnie postać związana z tymi "legendami"
Az sie dziwie ze calkowicie olewa pisownie pomimo napomknien "z gory" :? Jak nazwac to schorzenie..."gejoleksja" czy jak :lol: :?:
Nowy kwiatek do kolekcji naszego pupila:
Cytat:
Grecy raczej zni3ewieściali nie byli ... nei zapomnij że to gejowski Święty Hufiec jako jedyny wkopał nawet dwa razy Spartanom, a Alexander bynajmniej nei był wzorecem zniewiesciąłosci - ta gejowska armia podbiła Persje i tych super meskich maczo bliskowschodnich...
Po prostu gejopisownia to wyższy poziom heteropisowni, jest to o wiele lepsza forma języka, ale o tym my, niższy hetero się nie dowiemy. :DCytat:
Zamieszczone przez zajac
Żeby nie było, że łapu-capu to głównie temat o homoseksuailstach, to dodam coś z poza. Tekst jak najbardziej trafny moim zdaniem.Cytat:
Zamieszczone przez Niklot
Wracamy do tematu przewodniego, tym razem obrońca Konrada Wallendroda , Baal-Melkart :D
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Ja się czasami nie dziwię, że takie osoby jak Arindal oczekują czasami "przymusowej akceptacji", jeśli słyszą pod swoim adresem określenia po prostu obraźliwe. Choć z drugiej strony myślę, że homoseksualiści wogóle poszukują akceptacji jako takiej.
edit:
Cytat:
Arindal
:lol: :lol: :lol: Znaczy się na Zachodzie panował komunizm, jak studiowano źródła... :lol: :lol: :lol:Cytat:
Alexander Macedoński był gejem i to już udowodniono dawno temu :P – oczywiście wciąż pokutuja monografie z czasów komunistycznych kiedy takei stwierdzenie było nie do pomyślenia… ale dziwi że ktoś to jeszcze czyta :P
aby trochę odejść od homosiów
jak widać czasem trzeba uważać co się cytuje 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Knecht ma rozdwojenie jaźni :lol: