Myślę, że to kwestia czasu. Jeśli nie teraz to z czasem ktoś budynki także zmodyfikuje. W Roma Surrectum był świetny modder od budynków. Kto wie, czy nie zacznie tworzyć pod Attylę/R2. ;)
Wersja do druku
Myślę, że to kwestia czasu. Jeśli nie teraz to z czasem ktoś budynki także zmodyfikuje. W Roma Surrectum był świetny modder od budynków. Kto wie, czy nie zacznie tworzyć pod Attylę/R2. ;)
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Pierwsze efekty prac nad rosterem jednostek Sycylii.
Wideo-prezentacja wczesnych oddziałów Królestwa Sycylii w akcji.
@Polemajos czy oprócz zamieszczania screenów i filmików z nowymi jednostkami (za co z góry wielkie dzięki) możesz coś nam powiedzieć o zarysach kampanii jakie będą zamieszczone w tym modzie?Czy będą jakieś wspólne eventy dla frakcji chrześcijańskich i muzułmańskich?Czy będą uwzględnione jakieś wydarzenia historyczne (najazd Mongołów,wojna 100 letnia,walka cesarstwa z papiestwem,schizma zachodnia w kościele katolickim,etc.)?
Póki co mogę to spisać w swoim notatniku pytań, gdyż niestety nie wiem. Ogółem mało wiadomo teraz o kampanii (wiemy tylko, że pojawi się gdzieś pod koniec/ na przełomie tego roku) i jest to raczej działanie celowe. Twórcy nie chcą abyśmy się zbytnio napalali na coś, co jest jeszcze niedopracowane.
No cóż trzeba się będzie nieco uzbroić w cierpliwość a z drugiej strony powinni już wypuścić na SteamWorkshop obecną formę moda chociażby dla samej frajdy grania na multi.Natomiast nowe jednostki wrzucać co jakiś czas tak jak to ma miejsce z update pozostałych modów.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoko że nawet się postarano ukazać różnice architektoniczne w budownictwie francuskim,angielskim i niemieckim.Mam tylko nadzieję że nieco ożywią tło mapy głównej kampanii gdyż ta oryginalna z TW Attila,przynajmniej w moim odczuciu,jest zdecydowanie za ciemna i bura.Pewnie dlatego zawsze mnie ciągnie na południe gdzie jest o wiele bardziej kolorowo :devil:.
Ciekawe, czy krzyżackie i polskie zamki, też będą miały własną architekturę :hmm:
Poza tym, wygląda to świetnie :)