Dobra, to zapoznajcie mnie ze stronką, chętnie się przyłączę na jakiś meczyk 2on2, również 1on1. ;) Link i co i jak tam można robić? :P
Wersja do druku
Dobra, to zapoznajcie mnie ze stronką, chętnie się przyłączę na jakiś meczyk 2on2, również 1on1. ;) Link i co i jak tam można robić? :P
http://www.ea.com/uk/football/
tam masz na górze sign-in wklepujesz to co masz na starcie fify i jazda xD -> check my profile -> pooglądasz to sam zaczaisz i zrób sobie zakładkę ze swego profilu ;)
Troche nieprofesjonalnie to wszystko wygląda. W ogóle mało jest opcji, daję edit profile i nic się nie dzieje, wraca do tej samej strony. Internet Explorer uniemożliwia poruszanie się tam. Muszę zmienic przeglądarkę. Na Chromie wszystko śmiga.
No widzę już jak to działa. Teraz pytanie jak tu się dogadać, żeby zagrać?
I co miałeś na myśli przez "zrób zakładkę ze swojego profilu"?
Hetman mam cie w znajomych na stronie EA ale w Centrum Gracza z poziomu gry nie mogę ciebie zaprosić do gry bo Cie po prostu tam nie ma. Sam nie wiem o co tu chodzi normalnie?
Volfgan masz już profil na EA Sports jak tak to podaj linka to cię dodam do znajomych na Stronie. Mam Voitka Hetmana z tobą to będzie Komplet. Pozdro :D
A ja mam pytanie z innej beczki - warto jeszcze kupować jedenastkę, czy lepiej poczekać za dwunastką, bo komputer który mi tą fife uciągnie ( przez 3 lata gram już w 08, bo moj blaszak z nowszymi sobie nie radzi) będę miał dopiero za jakiś miesiąc, moze 5 tygodni. Jak wyglada sprawa mp? Dużo ludzi gra? I jak się ma obeecna liczba graczy do tej zaraz po premierze?
i na koniec - gdzie najtaniej kupić wersje pudełkowa?
Nie ma co czekać, jedenastka jest przełomowa, wprowadzono silnik next-gen, aż chce się grać. Mnóstwo ludzi gra, wielu przerzuciło się z pesa. A co do ceny to nie wiem.
Ostatnio ostro wziąłem się za grę Brazylią. Większość składu posiada 5 poziom umiejętności dryblingu i właśnie tego potrzebuję. Mówię tu o Pato, Robinho, Michael Bastos, Ronaldinho, Neymar, Carlos Eduardo. Na ławce również Ganso. Dziw mnie bierze, że Kaka nie dostał 5 gwiazdek. Tak czy siak, gra się nimi świetnie, osiągam dobre wyniki. ;)
możecie mi powiedzieć jak się zastawia w fifie 11 ? Wystarczy że komputer mnie dotknie i już przejmuje piłkę, a jak ja chce mu odebrać futbolówkę to radzi sobie z połową mojej drużyny która na niego leci , wkurzające ;[
Recepta jest prosta: KOSĘ MU :twisted: !Cytat:
Zamieszczone przez chudolf