Nie byłem u Noyana na discordzie. Pytasz pod kątem ewentualnych testerów, dobrze rozumiem?
Wersja do druku
Nie byłem u Noyana na discordzie. Pytasz pod kątem ewentualnych testerów, dobrze rozumiem?
Testerów, ewentualnej pomocy, ostatnio na czacie miałem rozmowę z kilkoma wyszczekanymi, ale chodziło o "mojego" moda, co są testowałem pod Attylę, sami znawcy, ale czasem w takiej grupie, co lubi Medka 2 i Attyle można znaleźć fajnych pomocnych ludzi, zapytaj Noyana, i po sprawie, tym bardziej, ze z tego co gram, mod ciekawie ewoluuje. Czasem zajrzyj na swego discorda^^, com napisał...
Dałem znać nawet niektórym YTuberom, tradycyjnie trzeba odczekać, ale rozumiem ich, mają mnóstwo dziwnych, jak mi kiedyś jeden odpisał - propozycji.
Możesz np. napisać jakiś artykuł, tzw. zajawkę, albo KLA i rozesłać po różnych growych portalach. No, ale ja jestem stary i jak mi kiedyś ktoś napisał, mój ulubieniec orgowy, po co to robić?
To odpowiem, bo to fajna sprawa mieć satysfakcję z poświęconego czasu i przy okazji znaleźć ciekawych ludzi. Część Polaków, co testuje! LOTR remastered Rome Total War dowiedziało się ode mnie, że jest taki mod Potop, słyszało coś, gdzieś o nim, ale jakieś prace są? Poważnie?^^
Zrobisz jak uważasz, wiadomo - wszystko jest kwestią wykorzystania wolnego czasu, gdzie niestety trza zaiwaniać przy takich opłatach, ale ja traktuję orga i granie jako formę odreagowania, czy choćby oglądnięcie filmu, bądź przeczytanie książki...To tyle ode mnie.
Jeśli chodzi o mnie to mógłbym wrzucić newsa na główną jak przy LOTR. :) Na fejsie rządzi raczej Warhammer choć jak Legionista wrzucił newsa od Ciebie to sporo lajków ten mod jednak zdobył. Z Potopem można sprównowac. Jakie są teraz najnowsze screeny?
Zapytaj twórców modyfikacji, daj opis nowej wersji, kontakt z discordem, niech to samo będzie na stronie i na grupie orga.
Jako do gry Młotków nic nie mam, bo jest jaki jest, każdy ma swój gust, ale tego tam za dużo jest, czasem ma się wrażenie, że tylko Młotki istnieją i od wielu lat ilość ludzi na fejsach stanęła, bo czemu miałaby przybywać.
Seria TW zawsze stała modyfikacjami i multi...
Seria TW tak naprawdę zawsze najnowszym TW stała. Czym innym ma się zajmować się portal, czy fejs, skoro WH 3 jest najnowszą i cały czas rozwijaną grą...
Nie zawsze tak stało. :) Rome 2 trzymał się momentami z WH1 i WH2 po tylu latach. Była długo rozwijana i DLC dawali po wyjściu kilku nowych tytułów do 2018 roku, mimo że były Attila, dwa WH, Thrones of Britannia i przed wyjsciem 3K.
Odnośnie najnowszych screenów, jest jakieś miejsce gdzie powinniśmy je wrzucać?
Gdzie w takim razie jest np. Info o najlepszym i największym, wg niektórych sympatyków Młotków, mod którego twórcą od pierwszej części(?) jest Polak! Niedawno go odpaliłem, inny Młotek, jak zresztą każda część. Możliwe, że było, ale w tym natłoku wiadomości o ...Młotkach, mogło mi umknąć...
Co do innych gier:
Dzięki w zmianie technicznej i cywilizacyjnej w narzędziach i kolejnemu pokoleniu modująch mody rozkwitają, aktualizują się i powstają nowe we wszystkich TW, często naprawiając debilizmy CA/SEGA na ile - samo CA i SEGA pozwalają. przykładem najlepszym jest Attyla i mod odnoszący się do świata Tolkiena..
Ale już się nie wpier...znaczy się wtrącam, za często przychodziłem i odchodziłem z różnych form działalności forum, by uzurpować sobie prawo do sugerowania zmian.
Pozdrawiam
@Piter - w końcu odp. od nich^^...Priv. Jak dasz znać, to skasuje ten post.
Pozdrawiam