Raczej nie ja.Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
A jest możliwośc edytowania w ETW plansz startowych, menu i w ogóle środowiska gry?
Wersja do druku
Raczej nie ja.Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
A jest możliwośc edytowania w ETW plansz startowych, menu i w ogóle środowiska gry?
Pytam mając w pamięci naszego świetnego grafika....
Ograniczone, nie można dodawac nowych prowincji:(Cytat:
A jest możliwośc edytowania w ETW plansz startowych
Tym się nie zajmuję, ale loading screeny i menu można zmieniać.Cytat:
menu i w ogóle środowiska gry?
Zbieg okoliczności, ale tez zawodowo zajmuje się grafiką :)Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
1 Da się jakoś zmniejszyć liczbę ludzi w oddziale.
2 Zasięg ostrzału (artylerii, piechoty liniowej itd) zostawić tak jak był w podstawce.
Chyba że jest mini mod pod EUROPEAN WARS który by to zmienił ? :D
można jakoś naprawić buga w oknie dyplomacji? gdy inne państwo proponuje Ci prowincję albo odwrotnie to znikają przyciski do odrzucenia tej propozycji lub zaakceptowania i trzeba wyłączać grę przez ctrl+alt+del
Witam wszystkich. Mam takie pytanie, w jaki sposób załącza się i wyłącza mgłe wojny, taki mały szczegół a strasznie mnie to wkurza bo szpiedzy tracą swoją przydatność. Pisze w waszym dziale bo jesteście kumaci i właśnie gram w waszego moda a ta mgła a raczej jej brak jest denerwujący.
to nie będzie nowego podziału prowincji? :? takiego jak w zapowiedzi na pierwszej stronie?Cytat:
Zamieszczone przez Salvo
dewastator
Będzie, ale dopiero jak te ograniczenia złamiemy :lol:
Wkrótce nowa wersja, wraz z jej wydaniem wszystkim poodpowiadam ;)
A zapowiada się aby ktoś je w końcu złamał ? :P Jak oceniasz prawdopodobieństwo ?
Powiem tak...
Główna nadzieja w CA :lol:
A z tych rzeczywistych....
1.Nikt nie wierzył, że fani zrobią konwerter modeli,a zrobili :D
2.Ostatnio brygadier Graham próbuje zmoblizować moderów do wspólnej walki z ograniczeniami typu mapowanie, bądź durne ai....