nosz kurde ledwo co "odświeżyłem" mojego steama to już to :roll: ehh...steama mam przy profilu jak cos ;)
Wersja do druku
nosz kurde ledwo co "odświeżyłem" mojego steama to już to :roll: ehh...steama mam przy profilu jak cos ;)
No wiem , wiem,.. czemu mielibyśmy być wyjątkowi..
Mi znajomi nie zniknęli. :D
Ja mam znajomych
ja nie mam ale teraz widzę że(AŻ :D ) 2 znajomych mi przywróciło(nie zdążyłem ich zaprosić)
Ps.panowie wyszła "wersja beta" nowego "stima" wystarczy że tak powiem zgłosić się do beta testów i mamy nowiutki wygląd :P i mnie się bardziej podoba niż ten stary 8-)
Tak, ale nie ma 3/4 napisow, przynajmniej po polsku
A w Rosji jest taki Region Komin i tam nie ma na początek żadnych wiosek a ni miasteczek tylko to miasto (stolica regionu)
co trzeba zrobić żeby powstały te miasteczka i wioski ????????????
Zobacz w karcie regionu za ile tur powstanie jakieś miasteczko a jak pisze, że nie powstanie to zwolnij region z podatków.Cytat:
Zamieszczone przez kuba166rp
Mam pytanie czy jest planowany jakiś patch do empire ?
Tak, gdzieś niżej w tym dziale jest temat o tym.
Mam kilka pytan odnosnie empire bo gralem w demo i pewne aspekty mnie nie zadowalaja...
1. Czy jezeli kawaleria najeżdża na paliki to sie po prostu na nich zatrzymuje i po jakims czasie pada(tak jest w demo),(w medievalu2 byly oddzielne animacje m.in. wylatujacy jezdzcy z siodel) czy jest cos lepszego w pelnej wersji?...
2. Czy jezeli kawaleria galopuje i nakazuje im sie zatrzymac to oni na przestrzeni metra staja (co jest niemozliwe i niezbyt ladnie wyglada,a w medievalu2 jezdzcy sciagali lejce, konie siadaly prawie na zadzie i zajmowalo to wiecej metrow)?