No przecież jak zamawiasz to piszesz do jakiego Empiku mają ci to dostarczyć i tam odbierasz.
Np. ja mieszkam w pobliżu miasta X i wtedy zamawiał np. grę do Empiku w mieście X i po iluś tam dniach przyjeżdżam do Empiku i odbieram grę ;)
Wersja do druku
No przecież jak zamawiasz to piszesz do jakiego Empiku mają ci to dostarczyć i tam odbierasz.
Np. ja mieszkam w pobliżu miasta X i wtedy zamawiał np. grę do Empiku w mieście X i po iluś tam dniach przyjeżdżam do Empiku i odbieram grę ;)
Aaaaaa... a to nie wiedziałem.. Wiesz nie czytałem tego co na tej stronie było :D
Tylko chyba musisz się zalogować ;)
mam pytanie, wiem pewnie juz bylo ale zbytnio nie mam czasu szukac ; /
zaczalem grac kampanie krzyzacka, ale zapomnialem zmienic rozmiar jednostek na ogromny a nie chce zaczynac gry od poczatku. czy jest inna mozliwosc zmiany jednostek na ogromny aby nie zaczynac kampanii od nowa? : D
Nie, musisz zacząć od nowa kampanieCytat:
Zamieszczone przez grj
Dziwne, bo z tego co pamietam to jak zmienisz to ci automatycznie powinno przybyć żołnierzy
To źle pamiętasz.... ;)Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Dałbym sobie głowę uciąć, ze tak bylo. Ale moze tylko w podstawce
brednie :D jak zmienisz w opcjach to nigdy nie zmieni Ci się też w istniejącej kampanii (no chyba że zmieniasz z dużej na ogromną, potem na dużą i co?! O dziwo masz duże jednostki ;))
....Cytat:
Zamieszczone przez Matisek