W wko31 Bułgarzy z tego co wiem. Wojna z Kijowem, aktualnie państwa mają dość podobną siłę, ale to właśnie Chanat jest w inicjatywie i zdecydowanie zwycięża. Więcej informacji i hasło u Mnila.
Wersja do druku
W wko31 Bułgarzy z tego co wiem. Wojna z Kijowem, aktualnie państwa mają dość podobną siłę, ale to właśnie Chanat jest w inicjatywie i zdecydowanie zwycięża. Więcej informacji i hasło u Mnila.
Dajmy już Bułgarami prowadzić do końca Mnilowi - co? Panie Wenecyk... ;)
Niesamowicie przepraszam wszystkich za zniknięcie na cholernie długi czas. Sprawy rodzinne, wyjazd za granicę. Na prawdę nie miałem czasu i możliwości żeby poinformować, a przede wszystkim zepchnąłem to na dalszy plan i nie pamiętałem. Przepraszam pokornie. Możecie chłostać i wpisywać na czarną listę, zrozumiem. Dzisiaj ogarnę się z turami. Przynajmniej z częścią, bo zapewne dużo tego.
Jeszcze raz przepraszam.
Wyjechałem do Madrytu na kilka dni, wiem że do mnie dojdą pewnie ze dwie tury(i teraz mam jedną), mam dostęp do internetu, ale prawdopodobnie nie będę w stanie uniknąć drobnych opóźnień, z góry dziękuję za wyrozumiałość ;p
Jestem chętny do przejęcia panstwa ;)
Jakby ktoś mial do oddania lub na zastępstwo jakas frakcje pisac pw forum lub gg 39926317
nie będzie mnie do wtorku ale proszę o poczekanie na ewentualne tury jbc no chyba że będzie się palić to wtedy niech zrobi jakiś sojusnzik ew. mg
Bardzo pilnie poszukiwany gracz na Polskę do wko31.
A jaka jest sytuacja Polski w wko31?
Nie łatwa,dosyć podłużny kraj otoczony przez silnych sąsiadów :D