Belizariusz - niedawno go poznałem, spoko gość, największy znawca Belizariusza w Polsce. Bardzo dobry gracz multiplayer.
Nierzadko mam z nim okazję pogadać na GG. A i o dziewczynach fajnie się z nim godo.
Wersja do druku
Belizariusz - niedawno go poznałem, spoko gość, największy znawca Belizariusza w Polsce. Bardzo dobry gracz multiplayer.
Nierzadko mam z nim okazję pogadać na GG. A i o dziewczynach fajnie się z nim godo.
Brave
Wielbiciel brunetek, tyle o nim wiem.
adriankowaty
Gra w KO,i coś tam się udziela na forum,chyba lubi historię(Czyli nasza wspólna cecha :lol: )
Nie inaczej. Historia to mój "konik". Tak samo, jak geografia i matma. Bardzo mnie interesuje historia powszechna - polska (jako przymiotnik - nie nazwa kraju) już nieco mniej.
Adriankowaty
W porządku gość i tak jak kolega wyżej napisał interesuje się historią. Prowadzi częste dyskusje na różne najczęściej historyczne tematy.
Lwie Serce - inteligent, pisarz - samouk. Bardzo lubi historię. Prowadzi dyspóty na wszelakie tematy.
adriankowaty
Jak już ktoś pisał - interesuje się historią.Uważa grę SP za namiastkę MP.Maniak :p.
WOJOWNIKH
Chyba bardzo lubi Empire. Wypowiada się kulturalnie i w sumie to tyle o nim wiem.
Z tym maniakiem to się nie zgodzę. :lol:
Nieźle, opisywać kogoś kogo sie w ogóle nie zna :) A do tego wszystko mieści się w jednym zdaniu :roll: . Taka tylko luźna uwaga ;)