Ale kolega napisał, że korzysta z 6.1 a nie 6.3 gdzie jest taka możliwość, o której piszesz.Cytat:
Zamieszczone przez Mazur
Wersja do druku
Ale kolega napisał, że korzysta z 6.1 a nie 6.3 gdzie jest taka możliwość, o której piszesz.Cytat:
Zamieszczone przez Mazur
Faktycznie, mała gafa z mojej strony. :D
A teraz mam małe pytanko. Chciałbym wgrać do SS własną muzykę. Czy wystarczy pozmieniać nazwy moich mp z tymi z folderu sound/music? Czy coś jeszcze trzeba zrobić?
Jak chcesz zamienić to tylko to. Jak dodać to poczytaj tu: http://medieval-workshop.pl/sws/m2tw/pmod8.html. Mi ta druga opcja w SS+RC/RR się nie udała, ale może będziesz miał więcej szczęścia.Cytat:
Zamieszczone przez Mazur
Powiedzmy że zacytowałem sam siebie gdyż pisałem już o tym w innym temacie:) Czy więc ktoś mógłby mi pomóc z tym problemem?Cytat:
Witam, otóż mogę już ponownie grać w Medieval II total war po kilku miesiącach wreszcie komputer spokojnie go uciąga:) Mój problem jest następujący. Podczas grania w modyfikację Stainless steel 6.2 po 103 turach wywala mnie do pulpitu. Słyszałem że kod disable_ai coś tam daje ale u mnie on niestety z niewiadomych przyczyn nie działa.Tzn. wpisuję go, klikam w klepsydrę i podczas przeglądu ruchów frakcji i tak mnie wyrzuca. Moje pytanie jest następujące. Czy jest kod który przerzuci grę do przodu o kilka tur? Z góry dziękuję za odpowiedź.
PS: Nie piszcie mi żebym ściągnął wersję 6.3 bo jest fajna lepsza itd. proszę o konkretną odpowiedź. Będę wdzięczny:)
No wreszcie po całym dniu boju udało mi się wgrać swoją muzykę. Wbrew pozorom sprawa jest banalna. Wystarczy skopiować do folderu sound/music swoje mp3 (ważne aby nazwy były bez spacji), wklejamy te nazwy do desc_sound_music.txt w odpowiednie miejsca (Jest ładnie opisane w tym poradniku) i później usuwany event.idx i events.dat i wszystko śmiga. Nie ma to jak grać krzyżowcami przy muzyce z królestwa niebieskiego :DCytat:
Zamieszczone przez Baal-Melkart
Kiepska sprawa bo już na etapie instalacji SS 6.0 i patcha, wywala mnie na pulpit jak próbuję rozegrać jakąś bitwę.
Też miałem częste problemy na starych wersjach, na 6.3 znikły.
wie ktos gdzie znalezc stainless steel 5,1 i 5,2? w google sa tylko niedzialajace linki.:(
niestety 6,0, 6,1 6,2 i 6,3 wywala mi niespodziewany blad i wracam do pulpitu.
tylko że ja chcę sobie zainstalować mod real recruitment.
6.3:
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0810/bu3808.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez Kyuzo