Stare jednostki Bułgarów były z Bellum, czyt od Bizancjum i innych zabrane. Dopiero ta wersja ma nowe. To dobrze że Ci się podibają :D
Wersja do druku
Stare jednostki Bułgarów były z Bellum, czyt od Bizancjum i innych zabrane. Dopiero ta wersja ma nowe. To dobrze że Ci się podibają :D
Witam jak tam nowa wersja bo słyszałem że już wyszła a linki z chomikuj są z drugiego grudnia 2012 roku.
Proszę o ponowny upload moda. Przy próbie rozpakowania pojawai się komunikat iż archiwum jest uszkodzone. Próbowałem ściągać kilka razy.
A użyłeś 7-zipa? Inaczej nie wypakujesz.
Bo te linki są do nowej wersji.Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
Ale to nie jest najnowsza wersja 2.0 z elitarnymi oddziałami wielkimi armiami i resztą nowości?
Nie ma tylko elitarnych oddziałów i wielkich bitew. Cała reszta jest. Tamtych dwóch nie było w wersji 2.0, bo nie było chętnych do pomocy w testach.
Czy mógłby ktoś odświeżyć link do muzyki?
Sciagnij z chomika kub poczekaj do jutra, tak od 13 bede caly dzien udostepnial ;)
Obiecałem skrobnąć, pasują mi te wysokie koszty, natomiast coś trzeba zrobić z krucjatami. Powrót z nich to pewna bankrucja. Dodam do tego fakt, że najmniejsze odchylenie drogi, nieraz całkiem dyskusyjne powoduje ucieczkę całych oddziałów. Dodać do tego trudność z powołaniem dużej armii>10 na krucjatę i ciśnienie się podnosi ;)
Pozdrawiam.
Mam pytanie. Czt jeśli teraz tnie mi na 5k wojów to w wielkich bitwach na 10k będzie mi bardzo zacinało? ( a tak propo z rok temu przycinało mi na 6k - komp ten sam ustawienie te same, nic nie wymieniane :( )