Re: Pytania początkujących moderów
Cytat:
Zamieszczone przez royal12
Wiesz może jaki mod wprowadza nowe jednostki do kampanii krzyżackiej w Kingdom?
Nie znam takiego moda. Nowe jednostki krzyżackie są np. w modzie Stainless Steel 6.4 oraz SS RR/RC 6.2 od Point Blanka tu masz link do modów globalnych viewforum.php?f=30 wejdź tam i poczytaj. Pozdrawiam. A co z Bellum zainstalowałeś i nie możesz uruchomić?
Już mogę dzięki ,a propos moda SS to znim mogę mieć jakieś problemy?
Hm. To zależy z którą wersją. Poczytaj o Stainless Steal w modach globalnych i tam pytaj o szczególy co do moda. Link podałem Ci w moim poprzednim poście. A co do Bellum Crucis 6.1 to skoro uruchomiłeś moda to wgraj sobie do niego spolaszcenie z 30.04.2011 + poprawki do niego z 03.05.2011.
Witam gdy chce rozpakować unpackerem gre to po rozpakowaniu gdy próbuje grać bitwy to wyskakuje war napotka
Cytat:
Zamieszczone przez WoRsHip
Witam gdy chce rozpakować unpackerem gre to po rozpakowaniu gdy próbuje grać bitwy to wyskakuje war napotka
Spokojnie to normalne po rozpakowaniu trzeba usunąć dwa pliki by bitwy działały: z katalogu data\descr_geography_new.txt i z data\descr_geography_new.db poszukaj w poradnikach albo podzamczu lub grodzie tam powinno być coś o rozpakowaniu i tych plikach jakie trzeba usunąć, ale chyba dobrze pamiętam :lol: .
mam problemy z modem ferrerum,albo nie mogę 5 pliku,albo po kliknięciu na plik wsadowy pojawia się migawka wierszu polecenia i nic się nie dzieje (nie mam zainstalowanego moda).Co robić
Cytat:
Zamieszczone przez royal12
mam problemy z modem ferrerum,albo nie mogę 5 pliku,albo po kliknięciu na plik wsadowy pojawia się migawka wierszu polecenia i nic się nie dzieje (nie mam zainstalowanego moda).Co robić
Jest temat, szybciej tam ci ktoś pomoże
viewtopic.php?f=19&t=1027&p=163773#p163773
Witam czy jest taka możliwość żeby grać na 2 komputerach w wielką kampanie i żeby mnożna było grać w bitwy
Cytat:
Zamieszczone przez WoRsHip
Witam czy jest taka możliwość żeby grać na 2 komputerach w wielką kampanie i żeby mnożna było grać w bitwy
Co do bitew na 2 kompach masz tu link viewforum.php?f=84 co do kampanii to popytaj graczy w multiplayer. Na ile kumam to gra się w kilka osób i przesyła savy, dodatkowo jest potrzebna jedna Osoba nadzorująca grę Mistrz Gry (jak w RPG :P ). Ale w życiu w multi nie grałem to może coś pomyliłem. :mrgreen: Tu link do kampanii online tam się spytaj o szczegóły viewforum.php?f=3 Pozdrawiam.
Witam, mam jedno krótkie pytanie. Czy w Medku (wersja podstawowa, bez Kingdoms) istnieje limit jednostek?