Agent Mossady zaprzecza twym domysłom :). Stwórca raczej też nie ma z tym nic wspólnego. To wszystko wina Korei Północnej ;)
Wersja do druku
Agent Mossady zaprzecza twym domysłom :). Stwórca raczej też nie ma z tym nic wspólnego. To wszystko wina Korei Północnej ;)
Mossad to niech cicho siedzi w tych swoich żydowskich biurkach :P Tutaj rozmawiają prawdziwi Rzymianie :D
Dbając o poziom dyskusji i poprawność tematów chciałbym zauważyć, że Żydzi również otrzymali obywatelstwo rzymskie. Hmmm i o czym to ja miałem jeszcze.... A! Tak, wiem że to offtop, tak jak tych parę postów wcześniej.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Uruk haj - przestań spamować. Jeżeli nie masz nic wartościowego konkretnego lub chociaż długiego - to zachowaj to dla siebie. - MvC.
Dobrze przepraszam za te wiadomości.tylko usuńcie ten napis wyżej.
Widzę, że się robi trochę nerwowo ;)
W ciągu tych 3 tygodni od mojego ostatniego wpisu na temat moda, nic na ich forum nie drgnęło. Żadnych nowych wieści, żadnych nowych obrazków.
Tylko na twitterze co jakiś czas jakaś krótka informacja się pojawia. W tej chwili pracują nad Baktrią i nad Arabami.
Jestem na ich forach kilka razy dziennie i jak tylko coś nowego będzie (wartego uwagi), to od razu pojawi się w tym temacie.
Radzę uzbroić się w cierpliwość i zastosować do poleceń moderatorów :)
Dzięki nazgool :) W tej sytuacji zgodnie z zaleceniami uzbroję się w cierpliwość i bende czekał co do nowych wiadomości.Pozdrawiam
Ostatnio można zauwazyć wzmożony ruch na twitterze. Dzisiaj pojawiło się takie coś, z tego co zrozumiałem to hepteres , plus info o zakończeniu prac nad modelami dla statków. Ten hepasteres to chyba grecki okręt wojenny, ale pewności nie mam :)
http://img824.imageshack.us/img824/319/heptere.png
Sądząc po dwóch skorpionach na dziobie, zaryzykowałbym stwierdzenie, że to rzymski okręt... Poza tym ten okręt ma oznaczać iż ktoś planuje rozgrywanie bitew morskich jak w Empire?
Nie znam się niestety na starożytnych okrętach wojennych dlatego nie będę wchodził w polemikę :). A co do samych statków, to będą służyć do wykonania modeli dla mapy strategicznej i do wykonania unit cards. Bitwy morskie pozostają tylko w sferze marzeń (pod MTW2 oczywiście)
Może bete wreszcie wypuszczą, mam nadzieję...