W RTW2, jak sobie odblokujesz w plikach, to także będziesz mógł prawie wszystkimi grać, tak samo jak w każdej innej części serii :mrgreen: Kwestia tylko czy będziesz potrafił to zrobić.
Wersja do druku
W RTW2, jak sobie odblokujesz w plikach, to także będziesz mógł prawie wszystkimi grać, tak samo jak w każdej innej części serii :mrgreen: Kwestia tylko czy będziesz potrafił to zrobić.
notatnik czy jakiś power point i mamy wszystkie frakcje :D
W wersjach steamowskich też? Ja zawsze tak robiłem z plikami ale przestałem od E:TW nie chciałem się w to bawić żeby sobie czegoś nie "rozwalić" :PCytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Gdyby nie można było, to by nie było modów startpos (odblokowujących możliwość grania niegrywalnymi nacjami) w ETW czy NTW.Cytat:
Zamieszczone przez MichalKruk
[quote=Baal-Melkart]Ja bym powiedział, że ten proces dopiero się rozpoczynał, chwilowo powstrzymany przez Antiocha III, natomiast jaka była różnica między koczowniczymi Parnami z pierwszej połowy III w. p.n.e. a koczowniczymi Partami z końca III w. p.n.e. ? Chyba tylko taka, że w między czasie rozgościli się w satrapii Partia, a Arsakes ogłosił się królem.Cytat:
Zamieszczone przez "_yourself_":3235qx3f
[/quote:3235qx3f]
Ma to znaczenie w przypadku rozmiarów mapy ;) . Co do grywalnych frakcji to może być tak że dali 8 slotów a potem dodadzą np 2 i będą głosić jacy to są łaskawi :)
Już sobie wyobrażam te szarże katafratów....
No ja też bo nie wiem co to katafraty :D
nie zapomnij jeszcze o preorderowej frakcji :D czyli nawet 9 na samym początku. Potem kilka DLC z frakcjami i jednostkami :D ( pewnie w ramach DLC będziemy mogli kupić elitarne oddziały "niosących tarcze", "jeżdzących na koniu"- sama elita starożytności :D)Cytat:
Zamieszczone przez _yourself_
Prośba o zwiększenie ilości frakcji:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=588361
Wiem, że szans nie ma, ale zagłosować można ;)
teraz jeżeli przejdzie ten pomysł to tylu sympatyków ( klakierów) CA będzie, że każdego który postawi się tej firmie zostanie przez nich zjedzony, bo przecież to CA i Lusted są wspaniałomyślni :D