Re: PROBLEMY TECHNICZNE Z GRĄ I STEAM
aby móc przejść w tryb offline trzeba mieć połączenie z netem :? niestety twórcy steam o tym chyba nie pomyśleli że jak ktoś chce grać offline to musi się najpierw połączyć się on-line. ale jak już przejdziesz w tryb offline to już wtedy nie potrzebujesz połączenia z netem. ja jak kupiłem sobie nowego laptopa i chciałem zagrać w etw to musiałem podłączyć telefon do kompa, by złapać połączenie z netem i przejść w offline, bo nie miałem routera z wi-fi
Re: Problem z wyrzucaniem
Cytat:
Zamieszczone przez robercik8211
Mam problem, w bitwie, trwającej więcej niż 5 6 min, zawsze mnie wywala. Wie ktoś dlaczego lub jak to naprawić?
Mam taki sam problem jak go naprawić ?
A trochę więcej szczegółów? Czy wywaleniu na pulpit towarzyszy jakiś błąd? Jeśli tak, to jaki? Jeśli nie, to jaka jest temperatura procka w momencie wywalania?
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
A trochę więcej szczegółów? Czy wywaleniu na pulpit towarzyszy jakiś błąd? Jeśli tak, to jaki? Jeśli nie, to jaka jest temperatura procka w momencie wywalania?
Temperatura procka troszkę wysoka, gra się laguje całkowicie. Muszę wychodzić menadżerem zadań i pisze brak odpowiedzi .
Edit. problem rozwiązany, karta się za mocno grzeje ;/
Niedawno zainstalowałem ETW, po uruchomieniu gry wyskakuje na kilka sekund tekst o prawach autorskich i po chwili się wyłącza z komunikatem, iż gra przestała działać. Wcześniej instalowałem to na tym samym systemie (Windows 7) i gra nie sprawiała problemów. W wakacje kupiłem nowy dysk 1TB i postanowiłem przenieść wszystkie gry ze steam'a na nowy dysk i wszystkie działają prócz ETW. Mam kartę graficzną AMD HD6870 z najnowszymi sterownikami (12.8). Wersja pliku empire.exe to 1.5, a przecież najnowsza wersja to 1.6, ale steam nic nie pobiera. Sam nie wiem co z tym zrobić.
Cytat:
Zamieszczone przez lajtus
Wersja pliku empire.exe to 1.5, a przecież najnowsza wersja to 1.6, ale steam nic nie pobiera. Sam nie wiem co z tym zrobić.
Hmmm. Ja zainstalowałem Empire wczoraj, przedwczoraj go kupiłem i mam to samo
bulid chyba 1.5.0.1332 ---- jakoś tak, z pamięci piszę. Grę zaktualizowałem dzisiaj nad ranem, więc chyba tak ma być - tzn te cyfry 1332 chyba oznaczają wersję 1.6?
Niech mnie ktos poprawi, bo jeśli źle mi coś zaktualizowało to będe musiał reinstal zrobić :/
Acha, też mam w7 ale mi chodzi stabilnie. Jeszcze ani razu sie nie zwiesił.
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez Elhior
Hmmm. Ja zainstalowałem Empire wczoraj, przedwczoraj go kupiłem i mam to samo
bulid chyba 1.5.0.1332 ---- jakoś tak, z pamięci piszę. Grę zaktualizowałem dzisiaj nad ranem, więc
już znalazłem opowiedź
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=383559
Cytat:
Zamieszczone przez Darth Vader
Patch 1.6 is actually called v.1.5.0 build 1332.21992 due to a mistake of The Creative Assembly.
So how do you know for sure that you have the patch?
You fully install the game and update with Steam and then check in your game folder if there is a file patch5.pack. If this file exists then your game is up to date
U mnie wersja pliku empire.exe to niestety 1.5.0.0 ,a steam nie chce zaktualizować gry.
Cytat:
Zamieszczone przez lajtus
U mnie wersja pliku empire.exe to niestety 1.5.0.0 ,a steam nie chce zaktualizować gry.
chodzi tutaj o to co pojawi się po uruchomieniu gry ( będzie to w głównym menu w którymś z rogów ( chyba prawy dolny)). ja też mam taką wersję pliku jak ty.