A takie pytanie... Jak go pobrać? Po pobiera mi jakiś plik attachment.php (dafuq?). Co mam z tym zrobić?
Wersja do druku
A takie pytanie... Jak go pobrać? Po pobiera mi jakiś plik attachment.php (dafuq?). Co mam z tym zrobić?
Sciagasz archiwum z tematu na forum (pirewszy postna dole, sa tam dwa archiwa do pobrania) i wypakowujesz do folderu data.
Powtórzę. Pobiera mi nie archiwa, a plik ,,attachment'' rozszerzeniu .php. I pytam: Jak to otworzyć? Czy ktoś może te pliki wrzucić gdzieś indziej?
Pozdrawiam
Ignoruj wszystkie reklamy na stronie, nie pobieraj przez klikanie prawym przyciskiem myszy na nazwę lub inny element strony i wybieranie opcji zapisz, po prostu kliknij lewym przyciskiem na samym dole napis "Pobierz Plik" i zacznie ściągać się samo, tak jak u mnie dzisiaj. Nie odznaczaj "ptaszka" nad tym napisem z oświadczeniem, że akceptujesz regulamin ;)
Słucham? O jakiej stronie downloadu mówiłny? Ja próbuję pobrać tego moda z twcenter, mam dwa źródła załączone do strony. Gdy próbuję pobrać pliki, pobiera mi plik attachment.php. Ja chciałbym pobrać tego moda Brian AI, ale nie mogę. Ponawiam prośbę o wrzucenie na jakiś inny mirror.
Pozdrawiam
No to się nie zrozumieliśmy. Moja wina, nie przeczytałem poprzedniej strony :lol:
Ja pisałem o submodzie Lvcasa. Co do Bran AI, no cóż, powinieneś zarejestrować się na twcenter i po problemie. Ściągam stamtąd tylko w ten sposób. Oczywiście, mam pobrany ten submod i mogę przesłać ci na maila, tyle tylko że Bran dość często aktualizuje go i w ten sposób musiałbym pomagać Tobie za każdym razem, co jest trochę bez sensu skoro rejestracja na twcenter jest tak banalna.
W sumie, ten jeden raz mogę ci go przesłać :)
Jestem zalogowany na twcenter. Mimo tego nie chce się pobrać. Możesz mi go przesłać?
Pozdrawiam.
Pewnie, że mogę. Wyślij mi swojego maila na PW. Pzdr
Znalazłem kolejnego buga. Po rozbudowaniu admiralicji do kolejnego poziomu traci się możliwość rekrutacji jednostek:( Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje i jak temu zaradzić? Dodam że sytuacja ta ma miesce bez względu na poziom koszar i region, w którym rozbudowuje się ten typ budynku. Dodatkowo, jeśli zajmiemy region z już rozbudowaną admiralicją do kol. poziomów, nie zaobserwowałem żadnych niepokojących błędów. Znowu Empire płata nam figla :) Słowem -admiralicji nie rozbudowywujemy, zdobywamy region z już rozbudowaną:)
Ivcasie to sie dzieje też przez rozbudowanie np. pałacu do ostatniego poziomu. To chyba przez zbyt dużą ilość wolnych slotów do rekrutowania jednostek. Nawet jeśli zajmiesz prowincje z już rozbudowanym budynkiem to po kilku, kilkunastu turach stracisz możliwość rekrutowania tam jednostek. To jest jakiś głupi bugol.