czemu ja nie mogę sciagnac bety?? nie mam zgłoszonego udziału w tym czy cos
Wersja do druku
czemu ja nie mogę sciagnac bety?? nie mam zgłoszonego udziału w tym czy cos
W steamie PPM na grę -> właściwości -> beta -> wybierz betę, w której chcesz brać udział.
Inna sprawa że ja czasem muszę parę razy resetować steama żeby zaskoczył i zaczął pobierać
v.1.3.0 w głównym menu gry, do tej pory zmieniał mi się tylko numer buildu, idę testować ;)
Dziękuję mam wszystko ok :) taki teraz offtop ale nie chcę zakładać nowego tematu. Jak jest na normalnym poziomie trudności? Na łatwym wróg prawie od razu ucieka bez walki. Na trudnym jest ok tylko że często nasze oddziały chcą uciekać. Na normalnym nie uciekają aż tak często?
lista zmian:
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_3
Jesli chodzi o optymalizacje to poprawia ponoc bardzo wydajnosc na slabszych sprzetach z prockami dwurdzeniwymi.Sam jeszcze go nie testowalem dokladnie,ale juz moge powiedziec ze poprawil plynnosc na mapie kampanii.
@ edit
za to dodal nieprzyjemny bug,kiedy wracam do gry po alt+tab rozdzialka jest jakas mikroskopijna i trzeba restartowac gre,jest o tym na liscie ale nie doczytalem :-/
Po ściągnięciu bety znowu muszę odpalać kampanię od nowa ?
Dolaczam się do pytania. Czy nowy patch powoduje, ze można grac dalej na swoich save'ach czy zmiany powodowane przez ten patch tez sa do tych save'ow wprowadzane, czy jednak aby zmian doswiadczyc trzeba zacząć gre od nowa??
Z tego co pisali, to zmiany są raczej kompatybilne ze starymi sejwami, ale nie na 100%. Warto sprawdzić, porównując stary zapis gry i kilka tur nowej kampanii.
Żal rozpoczynać nową kampanię Rzymem bo tylko znowu mogę zmarnować cały smak gry Rzymem. Już 4 razy podbijałem Ligę Etru. Patch ściągnąłem, ale pogram dopiero wieczorem , na pewno nie zacznę gry Rzymem dopóki wydajność się nie poprawi
Tak popatrzyłem na stara kampanie i chyba zmiany jednak weszly w zycie i na starych save'ach. Widac to na przykład po konieczności opracowania technologii, żeby wybudować warsztaty ulepszające zbroje i bron, wcześniej tego nie było. Po wgraniu patche'a w nowych prowincjach żeby zrobić te budyni musialem opracować odpowiednia technologie.