Ja jestem oczywiście za Manchesterem. Obejrzałem sobie przed chwilą Road To Moscow. To były piękne czasy :D
Wersja do druku
Ja jestem oczywiście za Manchesterem. Obejrzałem sobie przed chwilą Road To Moscow. To były piękne czasy :D
Chciałbym żeby wygrał Manchester, ale pewnie Barca ich rozmontuje. Dzisiaj stanie naprzeciwko siebie charakter i stanowczość vs polot i finezja w grze :) Browary już się chłodzą.
Ja licze na sedziego, ze bedzie tolerowal walke o pilke i wykaze sie brakiem tolerancji dla aktorstwa 8-)
Fantastyka piętro wyzej :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez voitek
No tak, dopiero wstalem to jeszcze bredze :)
Nie. To UEFA robi sobie jaja z wszystkich :DCytat:
Zamieszczone przez voitek
Barca dzisiaj wygrywa i jest elegancko 8-)
Man UTD bez strachu, ofensywna jedenastka....... może być super meczyk. Naprawdę bardzo się ciesze, że sir Alex nie bawi się w żadne "antyBarcelony" tylko chce grać swoje, przynajmniej na to wygląda patrząc po składzie.
Wygląda na to, że Barca mimo wszystko wygra ten mecz. Tam przy bramce Rooneya był chyba spalony Javiera.
Świetny mecz.... Man UTD i np. Valencia pokazują, że z Barcą można grać jak równy z równym otwartą piłkę, a nie chować się za podwójną gardą i "brutalizować grę"(w tym meczu sędzia mało gwiżdże, bo oba zespoły grają twardo ale właśnie "tylko" twardo). Naprawdę taki mecz jaki spodziewałem się po tych zespołach, oby takich więcej połówek w fazie pucharowej LM.