-
Wydaje mi się, że Imperium będzie przerabiane pod kątem W3. Olewanie tej frakcji przez tak długi czas, gdy inne coś tam dostają nie jest normalnym zachowaniem. To nie są jakieś pomniejsze frakcje. Coś knują i wydaje mi się, że idzie to w tym kierunku. Przecież takie zagranie z automatu zwiększy im sprzedaż o graczy zainteresowanych frakcją rozbudowanego imperium. A że nie będzie to eleganckie? Cóż, na koniec dnia liczy się stan konta i ilość sprzedanych sztuk. Ja już dawno straciłem złudzenie że jest inaczej.
-
Możliwe, ale zmian w ME potrzebują- moim zdaniem najbardziej: leśne elfy, zwierzaki, norska, chaos; Jeśli chodzi o norskę, chaos to muszą coś dać w W3; możliwe,że dadzą też coś-choćby 1 LL; zwierzakom;
Ja martwię się,że najbardziej ucierpią LE-a to moja ulubiona rasa.
-
Norska, jeśli w ogóle coś dostanie, to moim zdaniem dopiero na samym miejscu - jako że była ostatnim DLC do jedynki, dostała nowy roster (wcześniej miała typowy Wojowników Chaosu) i unikalną mechanikę (polowania i możliwość zajmowanie poza Norską tylko portów). A i tak widać, że nie dali do jedynki wszystkiego co mieli zamiar dać, na przykład Miragliano ma miejsce na specjalny budynek dla "Południowych Królestw" (czyli Tilei i Estalii), których w końcu nie zrobili.
-
Nie liczyłbym na Tilee i Estalia najbardziej prawdopodobne były kiedy dodawali ostatnią rasę. Teraz to chyba jak jakieś zbiorcze DLC po trójce
-
I pewno tylko do olbrzymiej kampanii łączącej wszystkie 3 części. Tak jak teraz, niestety zmiany które wprowadzają dotyczą tylko ras z jedynki do kampanii ME. W jedynce już nic nie zmieniają (nawet nie dodali smoczych zionięć). Pozostaje tylko czekać aż wyjdzie 3 część i kolejne patche oraz DLC.
-
Tak się zastanawiam, czy aby na pewno wyjdą jakieś DLC zbiorcze- do jedynki i dwójki; po wydaniu trójki; wychodzi mi, że najbardziej prawdopodobne jest to,że po DLC do trójki skończą wspierać Warhammera i kolejne DLC zobaczymy jak ostatnie DLC do Roma 2 czyli po paru latach od trójki- obym się mylił.
-
-
Więcej magów jeszcze dla Imperium xD Ale zawsze to coś :D
-
A ja nie jestem zadowolony bo to jest flc na odwal się. Bo maga śmierci powinny dostać jeszcze wszystkie elfy i jaszczurki.
Na plus zmiana nazwy dla ostanio dodanej prowincji (i regionów w niej się mieszczących) tych od Tika taka.
-
A Ja osobiście uważam, że ten Patch jest z Bardzo dużym nerfem dla VC. IoN teraz tylko obejmuje 4 jednostki...Jestem Ciekaw jak to będzie rozwiązane jak w obszarze działania czaru znajdzie się więcej oddziałów. Jak komputer będzie przydzielał działanie wskrzeszenia/regeneracji...CA już tak kombinuje, że zaraz sama się pogubi...