Poczytaj poradniki do moda, także o finansach.
Trzeba stolicę blisko wybrzeża mieć nie zawsze musi być nadmorska.
Wersja do druku
Poczytaj poradniki do moda, także o finansach.
Trzeba stolicę blisko wybrzeża mieć nie zawsze musi być nadmorska.
A co z ta oplata za dyplomację/trybuty
Ile razy mam Ci pisać byś poczytał poradniki?
To się dowiesz co to za opłaty (np. za pobyt twych wojsk na wrogim terenie 600 każda armia, nawet 1 jednostka. 2000 za każde oblężenie. W poradnikach o finansach opisałem jak ai liczy kasę. Poradniki są po to by je czytać. I nie zadawać tych samych pytań po raz setny.
Nie denwrwuj sie . Takie podstawy to znam. O handel morski pytalwm bo myślałem ze w 7ce to zmienili. Przecież nie napisales jeszcze poradnika do 7. A ta sprawa z dyplomacja/trybutu to jej po prostu wczesniej nie zauwazylem więc pytam co to jest.
Pisałem już kilka razy poradniki do BC 6.3 są aktualne w 7.0. Osobnych do 7.0 nie będzie, przynajmniej ja ich nie zrobię, bo nie widzę powodu, skoro poprzednie są aktualne.
To pytam czy znajdę tam odpowiedz dot. dyplomacji/trybutu. Tak czy nie ?
Tak znajdziesz, poczytaj też poradnik Szymczak69.
Przecież Ci wymieniłem kilka pozycji, co wchodzi w dyplomację/trybuty.
Zmiany jakie wprowadza BC 7.0 są i na TWC i u nas.
Witam Szanownych Panów. Nie wiecie czy można sprawić by dało radę burzyć mury, a jeśli tak to gdzie to można zmienić?
Mój "Król Kazimierz II Sprawiedliwy" ma cechę "> Gotowy do uroczystej koronacji w Krakowie". Zakładam, że mogę go jakoś koronować, tylko jak? Trzymam go oczywiście w Krakowie, ale nic się nie dzieje.
A ile go trzymasz do 5 tur powinno go koronować. Chyba,że już ma komplet świty i nowy tytuł nie ma miejsca.