http://www.speedyshare.com/yYSnZ/Krzyzacy50t23ZK.sav
Zakon
Wersja do druku
Mogę tylko powiedzieć: sorry. :o
Już od kilku tur miałem rodzinę zredukowaną do samego króla (w turze 18 dosyć śmiało zaatakowałem i straciłem resztę generałów). Liczyłem na propozycję adopcji albo jakąś możliwość wczytania sobie nowego członka rodziny na armii rebeliantów, no ale niestety nic takiego się nie trafiło przez te parę tur. :confused: Zawiodło rozpoznanie, na przyszłość nie polecam nikomu atakować bez szpiegów. :) Król, który przeżył jako jedyny z całej rodziny, znajdował się w Abo. Później wyszedłem armią z Abo i zdobyłem Parnawę - nie mogłem wycofać go przez morze z powodu ich panowania na morzu. To była pełna flaga więc nie spodziewałem się, że mi ją pokonają. Może gdybym w turze 21 rozbudował Parnawę do grodu (zamiast do większego miasteczka, co zajmuje 2 tury) to nie zdołaliby jeszcze teraz jej zdobyć - bo gród ma pewnie większy bonus do obrony.
Mówi się trudno. Ale nadal kibicuję HRE i Polsce. Jak się pospieszysz to spokojnie zajmiesz Akershus przed Froyą. :P
Dzięki wszystkim za ciekawą KO, zwłaszcza przeciwnikom - Froyi i ManUtd. Walka była ekscytująca. :) Moje wypady chyba napsuły Wam trochę krwi? Cieszę się, że pozostawałem w ofensywie do końca, chociaż to się nie mogło dobrze skończyć w takich warunkach.
I tak lepiej 21 tur niż 3 ;)
Oooo, tak szybko?
Przepraszam, że zatrzymałam kolejkę. Turę dam radę zrobić dopiero jutro :|