Aaaa okej już poprawia i dziękuję ;)
Wersja do druku
Aaaa okej już poprawia i dziękuję ;)
ma ktoś z Was już grę? Zastanawiam się, czy dzisiaj będzie czy obsunie się do jutra.
Musieliby zacząć wysyłać w piątek, raczej zaczeli wysyłać dzisiaj, aby były zgodnie z datą premiery na 17, u mnie o 6:30 status się zmienił na wysłane
U mnie też o tej samej godzinie :)
Dzwoniłem do nich. Ja, Łodzianin dostawy z Warszawy (bodaj 133km...) nie mam się co spodziewać dzisiaj. A więc chyba wszyscy dostaniemy jutro... Za to dostałem już kod do DLC.
O 6:32 zmienił się status , natomiast 5 minut temu dostałem wiadomość z kluczem do DLC
Ja jak zamawiałem Romka II na porządne kilka tygodni przed premierą to przyszło mi dopiero w dzień premiery o 18. Attylę zamówiłem dosłownie przed chwilą ale jest obiecane, że dostarczają najpóźniej w dzień premiery więc mam nadzieję, że i tym razem się wywiążą.
Dzisiaj już raczej paczki ci nie wyślą, więc spodziewał bym się dopiero pojutrze:P.
U mnie stan zmienił się na wysłaną. Zanim dojedzie to pewnie będzie po 18. Żałuję, że wybrałem paczkomat. Wyjeżdżam jutro o 19 do niedzieli i będę musiał kogoś poprosić, zeby paczkę odebrał.
U mnie już wysłana paczuszka, może do Białego pod wieczór dojdzie ☆*・゜゚・*(^O^)/*・゜゚・*☆