Znacie może jakieś ciekawe mody do Medieval 2 z dodatkiem Kingdoms przenoszący do czasu Rzymu (starożytność, nie ten za czasów Borgiów)?
Ja znam tylko Paeninsula Italica.
Wersja do druku
Znacie może jakieś ciekawe mody do Medieval 2 z dodatkiem Kingdoms przenoszący do czasu Rzymu (starożytność, nie ten za czasów Borgiów)?
Ja znam tylko Paeninsula Italica.
Czy znacie jakiś mod przenoszący nas do czasów powstawania państwa Polskiego lub czas rządów Popiela albo w ogóle "cuś" o Słowianach?
We "Wrath of the Norsemen" masz słowiańskie plemiona Obodrytów, a innych modów o tym to chyba nie ma...
Zna ktoś może moda który by skupiał się na wojach husyckich?
Bohemian mini mod
De Bello Mundi właśnie wyszedł:Cytat:
Zamieszczone przez DMageA
http://www.twcenter.net/forums/forumdis ... ello-mundi
Czy jest jakiś mod o średniowieczu oprócz Bellum Crucis który polecicie z nowymi jednostkami?
Próbowałeś może Broken Rescent? Taki mod o Ziemi Świętej.
Bawiłem się z modami, patchami do nich i sam nie wiem czy normalne jest np. w SS, że rekrutuje się następny oddział tego samego typu ( elitarny ) po nawet 8 czy więcej turach?. Zainstalowałem SS od nowa dalej to samo, czy uszkodziłem grę, czy tak niestety jest? Dawno nie grałem w SS i w dodatku tylko trochę i nie jestem pewien. W BC 6 to samo.
To normalne, są mody gdzie trzeba czekać i więcej ;) Dzięki temu nie ma spamu i na elitę trzeba czekać i uważnie dysponować każdym oddziałem.