Daniel największym rakiem tej kampanii xD Ale dam z siebie i wszystko i postaram się Wam pokazać najlepsze widowisko jakie umiem :D Za Neuland! Za Sigmara!
Wersja do druku
Daniel największym rakiem tej kampanii xD Ale dam z siebie i wszystko i postaram się Wam pokazać najlepsze widowisko jakie umiem :D Za Neuland! Za Sigmara!
Niestety imperium i elfy sami się o to prosili : p
Bardzo dziękuję za słowa uznania. Motywuje to do rozwoju kampanii, której na oko już zostało mniej niż więcej :D . Za część wpisów trzeba podziękować graczom, którzy również wykazują świetną aktywność na TF'ach która jakościowo jest bardzo dobra. Na główną właśnie wrzuciłem post autorstwa Turka. Ten Imperialny wierszyk bardzo mi się spodobał ;)
Sigmar słysząc tą pieśń sam ich jedzie ;p Turek pewnie palcem nawet nie będzie musiał ruszyć;D
To prawda,również wielu graczy staje na wysokości zadania i parę razy byłem miło zaskoczony pomysłowością co niektórych. Ale mimo wszystko jako osoba obeznana z sesjami RPG myślę że bez zaangażowania MG nie byłoby takiego zaangażowania graczy więc wszystko się tutaj ładnie spaja i uzupełnia :).
@Turek
Czyli po tylu turach jak pisałem, że Konfederacja to rak to nikt nie wierzył a kto założył konfederację i zrobił zamieszanie Jaszczurki! Na szczęście dobry Imperium Mrocznych Elfów czuwa :P
Rozumiem że raka czyt. Jaszczurki dojedziesz sam ?
Dobra Mist nie oceniaj tylko wracaj do swojego singleplayera na północy xD
Ej, spoko, że tego smoka ubiliście xD Fajny taki smok - nie za szybki, nie za żywy
Spokojnie jego rodzeństwo cię znajdzie