to lece przed praca jeszcze kupic nowa karte, coz kasy wystarczy tylko na 250 gts za 450 zl, ale mysle ze wystarczy. Teraz mam 8600 i gra wyglada fatalnie, znaczni egorzej niz Rome.
Wersja do druku
to lece przed praca jeszcze kupic nowa karte, coz kasy wystarczy tylko na 250 gts za 450 zl, ale mysle ze wystarczy. Teraz mam 8600 i gra wyglada fatalnie, znaczni egorzej niz Rome.
Piechota strzela tylko pierwszą linią, a reszt przygląda się i dłubie w nosie - może ktoś wie co jest grane?
Fajnie się czyta ten serial sensacyjno-horrorystyczno-obyczajowy pt. "Instalacja Napoleona". Brawa też dla autorów, którzy z taką pasją przez całą noc tworzyli scenariusz. No i dla CA i Steama za udostępnienie wątków fabularnych w postaci "nie działa", "serwer zajęty" itp. ;)
Strasznie niecierpliwi jesteście, naprawdę nie wiem po co się tak śpieszycie, dzisiaj i jutro też będzie dzień.
A teraz lecę się zwolnić wcześniej (6 godzin) z pracy i instalować NTW :lol:
W bitwie u mnie to samo. Może jest tak samo jak w empire w jest w kampanii jakaś technologia która umożliwia ostrzał szeregami. Ale idiotyzm.Cytat:
Zamieszczone przez jomini2
No tak sobie wymyślili dlatego rozciągam oddział maksymalnie - ale jak chce żeby strzelali liniami to jest opcja szturmu z ostrzałem. Z reszta jak może zauważyłeś strzelają dużo szybciej niż w ETW. Mi jakoś to niespecjalnie przeszkadza :) W ETW niektóre oddziały tak strzelały i było dobrze :)Cytat:
Zamieszczone przez jomini2
Strzelają szybko, rozumiem, że po pierwszej salwie trzech szeregów ogień stawał się bardziej luźny i w ferworze walki nie strzelano salwami, ale drugi i trzeci szereg strzelał - może wolniej niż pierwszy, ale strzelał. Chodzi o zachowanie realiów epoki tego okresu i dla mnie pod tym względem jest to duży błąd, spróbuje jeszcze tego szturmu z ostrzałem ;).
zadzwonilem do CDP w sprawie niemozliwosci instalacji polskiej wersji i uslyszalem odpowiedz ze wszystko jest ok. i u nich dziala wiec to tylko moj problem. Czy to oznacza ze juz mozna instalowac polska wersje czy tylko tna w ch.... Szkoda mi wywalac wersje juz zainstalowana angielska. Slysalem o problemach po zmianie jezyka w srimie
Ja już napisałem o tym na głównym forum CA...
oczywiscie klamali !
jesli to faktycznie nie tylko moj problem to proponuje cos sprobowac zrobic, bo klamliwa odpowiedz z CDP to zwykle oszustwo. Rozumiem ze mog amiec problemy polska wersja gry ale jesli ktos klamie i twierdzi ze to tylko problem pojedynczej osoby i ze polska wersja dziala a tak nie jest to jest to chyba przestepstwo. Jest tu jakis prawnik na forum?