Ale bierz, bierz. Trudne początki lepiej wpływają na karierę. :D
Nawet Ci dorzucimy bonus: wykonanie tury od zaraz.
Hasełło u Marata.
Wersja do druku
Ale bierz, bierz. Trudne początki lepiej wpływają na karierę. :D
Nawet Ci dorzucimy bonus: wykonanie tury od zaraz.
Hasełło u Marata.
wolni mongolowie na modzie krzyzakow z norwegia w "Krzyżaki XLIII"
sojusz z litwa 1-sza tura, spowodowane problemem z tym dodatkiem do krzyzakow:<
Wyjeżdżam 29.04 do 3.05 i nie będę wstanie robić tur jak by coś doszło do mnie w tym czasie to proszę o wyrozumiałość i cierpliwie poczekać
Nie będzie mnie w domu 29.04 - 03.05. Jakby doszła do mnie jakaś KO to proszę poczekać na powrót. W czwartek ( 03.05) wieczorem będę wszystko nadrabiał. Dzięki za wyrozumiałość.
ja z kolei wracam we wtorek bądź środę
nie bedzie mnie do poniedziałku proszę o wyrozumiałość w turach
ostatnio zmienił się trochę mój tryb życia i nie jestem w stanie wyrabiać się z turkami a kiedy mam czas nie mam chęci ich robić dlatego oddaje wszystkie moje kingdomsy
Brytania32-Anglia sytuacja nie najlepsza a kampania już przegrana,państwo ma 7 prowincji i kwestią czasu jest porażka
Brytania36-Norwegia Państwo w dobrym stanie wojna z irlandią i Szkocją nie mniej w ciągłej ofensywie i z dużymi szansami na zwycięstwo w obu frontach
Krucjata9-Bizancjum Państwo jest w dość dobrym stanie(właściwie cała azja mniejsza w posiadaniu) nie mniej kampania przegrana gdyż egipt i turcja niedługo rozpoczną marsz na konstantynopol ale można trochę powalczyć
Krzyżacy41-Mongolia trochę rozwinięte ziemie, zero wrogów i państwo gotowe do ich narobienia można sobie pograć
krzyżacy42-podobnie jak w b32 niedużo życia pozostało
edit:k41,k42 i b36 już wzięte
Ale masz silnego sojusznika (mnie) i jeśli państwo przetrwa kilka najbliższych kryzysowych tur to więcej życia pozostało.Cytat:
krzyżacy42-podobnie jak w b32 niedużo życia pozostało
Co prawda proponowano mi zerwanie sojuszu i wspólny rozbiór tego co zostało z twojego HRE, no ale nie zgodziłem się. :P
Tak więc HRE może liczyć na pomoc Polski. Tylko trzeba przetrwać parę tur aż nadciągnie odsiecz.
Przez 2 tygodnie nie będę mógł wykonywać tur,w większości KO tury mogą zrobić sojusznicy,w pozostałych proszę o wyrozumiałość. :oops:
No to jak ACN nie ma to na te 2 tygodnie szukamy osoby aby zagrała za niego mongołami tutaj(gra nie zaczęta):
viewforum.php?f=446