Uzupełnię.Nie Empire, a XVIII wiek.A jak już coś lubię, to mody Dartha do Empire ;)Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
Wersja do druku
Uzupełnię.Nie Empire, a XVIII wiek.A jak już coś lubię, to mody Dartha do Empire ;)Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
WOJOWNIKH
Doświadczony gracz w Napoleona i Empire, początkujący w Medievala :D
Więcej mój wywiad się nie dowiedział :P
seba225
Kolejny z mlodych wilczkow naszego Forum...Swieza krew w odnowionym portalu i (jak na razie) nie zasmieca stronic debilnymi pytaniami odnosnie gier TW :mrgreen:
zajac fan piłki nożnej i białostoczan . Troublemaker , który kiedyś obiecał mi jakieś fajne zdjęcia , których się nie doczekałem :( :( :(
Sareth-miły i pomocny gość. Fan piłki nożnej.
Seba 225
Sporo się udziela, pisze ciekawego aara i dość często pomaga innym użytkownikom. Zawsze pisze kulturalnie i zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji. Tak jak ja od niedawna na forum.
Pokazać wam jak to się robi?
Lwie Serce, jego ulubionym bohaterem historycznym jest właśnie osławiony Rysiek. Gimnazjalista tęskniący za normami z podstawówki, dający tak oczywiste rady że aż człowiek nie wie co z nimi zrobić. Jednocześnie zagorzały wróg zacofanych gimnazjum i nie toleruje kolegów którzy wyzywają się od pedałów. Myślę że jak zrozumie zasadę funkcjonowania w takim społeczeństwie jakie mamy b\wyrośnie na całkiem sympatycznego człowieka :). Przepraszam jeśli obrażam ale nie mogę patrzeć na opisy użytkowników streszczone w AŻ 5 słowach...z nickiem.
Nie nie obrażasz :D Rozumiem zasady funkcjonowania w takim społeczeństwie tylko musiałem gdzieś wyrzucić z siebie co mnie drażni :lol:
Jak by co opisywać Pampelinexa taki tylko komentarz walnąłem :P
Pampalinex - stara gwardia , kiedyś pogrywałem z nim w mw2 , pamiętam jego zdjęcie na tym forum jak jako gówniarz siedział sobie z browarkiem i piwkiem w plenerze :lol:
Tak btw, nigdy nie zapomnicie o tych zdj? :oops: to było dobre 5 lat temu :P